Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az "Amerika Hangja" rádióadó Oroszországban nem sugározhat tovább

2014. április 10. - Andre Lowoa

Az "Amerika Hangja" (VOA, Voice of America) rádióadó szerződése március hónapban lejárt, és az orosz hírközlési szervek nem óhajtják azt megújítani. Ezt Dimitrij Kiseljov nyilatkozta, aki az Amerika Hangja oroszországi frekvenciájának kordinálásáért felelős cég vezetője. Az Egyesült Államok Műsorszolgáltatási Tanácsa rögtön reagált az ügyben. Értjük, tehát egy oroszországi, nem állam-állam közi médiaszerződés lejátra miatt az USA állami médiatanácsa reklamál.

A Műsorszolgáltatási Tanács vezetője, Jeff Shell kifejtette, hogy "Moszkva rossz úton jár, hogyha a szólásszabadságot próbálja korlátozni, ami egy olyan alapjoga az embereknek, amiben a világ majdnem összes országa egyetért." Mondja ezt egy olyan ország kommunikációs mogulja (igen, az Egyesült Államokról beszélünk), akik épp most felejtették el tájékoztatni a közvéleményt hogy Ukrajnában amerikai zsoldosok harcolnak, és Szíriában a terroristákat fegyverzik fel a legmodernebb tankelhárító rakétákkal. Jeff Shell hozzátette, hogy "Az Amerika Hagnja folytatni fogja az orosz emberek tájékoztatását [értsd: félrevezetését] az interneten és műholdas adásokon keresztül."

Hídfő.net | Az "Amerika Hangja" orosz weboldala.Az "Amerika Hangja" orosz weboldala.

http://www.hidfo.net/2014/04/10/az-amerika-hangja-radioado-oroszorszagban-nem-sugarozhat-tovabb

süti beállítások módosítása