Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Putyin zseniális sakklépése - pofára estek a zsidó spekulánsok

2014. április 06. - Andre Lowoa

Oroszország egy zseniális gazdasági sakklépést tett. Néhány nap alatt több mint 20 milliárd dollárt keresett vele és megerősítette a monopóliumát a hazai energiahordozók piacán, a részvények közel 30%-át visszaszerezte! Putyin az Európai Uniót, és az Amerikai Egyesült Államokat is hülyére vette. És milyen szép, az egész világ szeme előtt, úgy tett mintha minden tervszerű lett volna. Korábban a részvények egy része, külföldi befektetők energiatársaságaié voltak, ez azt jelenti, hogy a bevételek majdnem fele,az olaj és gáz iparból nem Oroszország kincstárába került, hanem Európa finánccápáinak a számláira.

A krími helyzettel összefüggésben, a zsidó spekulánsok miatt a rubel elkezdett erősen esni, de az orosz központi bank nem tett semmit annak érdekében hogy a rubelt támogassa. Felmerültek olyan pletykák is, hogy Oroszországnak nincsen semmilyen megtakarítása arra hogy a rubel irányát fent tartsa. Ezek a pletykák és Putyin magyarázatai, hogy kész akár arra is, hogy Ukrajna orosz nyelvű lakosságát megvédje, vezettek Oroszország energiatársaságai részvényeinek az áreséséhez, és a finánc cápák, zsidó spekulánsok elkezdték ezeket a részvényeket eladni , mielőtt, azok teljesen elveszítették volna az értéküket. Putyin egész héten várt, és a sajtókonferenciákon csak mosolygott, de amikor az árak és értékek lementek a pincébe azt az utasítást adta hogy ezeket a részvényeket gyorsan és minden európaitól, és amerikaitól fel kell vásárolni! Mire ezt a finánccápák felfogták, hogy átverték őket, már késő volt, a részvények Oroszország kezében voltak! Nem csak hogy Oroszország ezekben a napokban 20 milliárd dollárt keresett, a cégek részvényeit is visszavitte Oroszországba. A kőolajból és a gázból keletkező bevétel, most már nem fog kifolyni külföldre, hanem Oroszországban marad! A rubel értéke magától megemelkedik , és a támogatására nem kell Oroszországnak az aranykészleteit felhasználnia és ezzel az európai finánccápákat hülyére vették, jól átverték őket. A részvényeiket, amelyek dollár milliárdokat hoztak, néhány perc alatt néhány centért felvásárolták , és a kőolajból és a gázból származó bevételeik nélkül hagyták őket. Egy ilyen csillogó műveletet, a pénzpiacok történetében még sohasem láttak.... Az orosz oligarchák a külföldön tartott pénzek nagy részét szintén hazavitték Oroszországba.

Lehet tanulni a nagy orosz medvétől. A magyar oligarchák vajon mikor szíveskednek hazahozni a pénzünket?? 250 milliárd dollár az egyik tétel (nagy részt a szétlopott nemzeti vagyonunk ára, tehát a mi pénzünk!), a másik tétel 53 milliárd forint, amit külföldi bankszámlákon tartanak.

Hírfigyelő Szolgálat - Jövőnk.info

süti beállítások módosítása