Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Magyarországot feláldozták az atlantizmus oltárán

2014. április 06. - Andre Lowoa



A 44,36% Fidesz, 25,89% baloldal, 20,46% Jobbik szavazati eredmény újra megadja a kétharmados többséget a kormánypártnak - Orbán Viktor a választási eredmények összegzéseként pedig bejelentette, hogy a magyarok többsége az Európai Unióra szavazott.

Tegnap este alig 25%-os feldolgozottságnál már fél Európa Orbán Viktor győzelmével foglalkozott. A német Die Zeit a Fidesz győzelmét öt fő okra vezette vissza: 1. nemzeti érzés, 2. Orbán Viktor karizmatikus vezető, 3. bankok elleni harc, 4. a recesszió vége, 5. gyenge ellenzék. Az európai baloldali sajtó fő véleményvonulata szerint az emberek főként Orbán euroszkeptikus politikája miatt szavaztak a Fideszre, és ugyanennek köszönhető a Jobbik előretörése is. Az Orbánt támogató emberek többsége amiatt lett Fidesz-szavazó, mert a Fidesz "szabadságharcot kezdett Brüsszel ellen". Aki még emlékszik az első Békementről készült felvételekre, tudhatja, hogy a megkérdezett emberek válaszai szinte mind ezt támasztották alá: volt, aki egyértelműen azt válaszolta, azért támogatja Orbán Viktor, mert ő harcol az Európai Unió ellen. Nem kérdéses, hogy a Fidesz újabb győzelme és kétharmada az euroszkepticizmus látszatának köszönhető.

Mindezek ismeretében érdemes újra rátekinteni a tegnap este történtekre: Orbán Viktor a győzelmi nyilatkozatot követően bejelenti, hogy Magyarország az Európai Unióra szavazott.

Orbán Viktor tegnap este a győzelem bejelentésekor elárulta saját szavazóit. A megvezetett emberek tömege bizalmat adott egy köpönyegforgató politikusnak, akiről azt hitték, harcol a nyugat ellen - majd a szavazat leadását követően az első adandó alkalommal arcul köpte őket annak bejelentésével, hogy Magyarország a nyugat mellett döntött.

A Fidesz győzelméről emellett ki lehet jelenteni, hogy Magyarország elmúlt 25 évének legabszurdabb választási eredménye is: alig több mint 2 millió szavazó leadott voksára hivatkozva gyakorolhat teljhatalmat az ország felett egy atlantista szervezet, ami a szavazatok összességét nézve csupán az ország összlakossága egyötödének támogatását élvezi. Alig több mint 60%-os részvételi arány mellett, a leadott szavazatok kevesebb mint felének megszerzésével szerzett kétharmadot a Fidesz. Ez jóval több kérdést vet fel az ország jövőjével kapcsolatban, mint a választásokat megelőző kampányidőszak. Orbán Viktor bejelentése pontosan annak deklarálását jelentette, amit korábban már kifejtetünk: Magyarországon csak és kizárólag atlantista szervezetek vannak. Amit baloldalnak nevezünk, az radikális atlantizmus, amit jobboldalnak, az pedig mérsékelt atlantizmus. Orbán Viktor tegnap este gyakorlatilag azt jelentette be, hogy ő mérsékelt atlantista, és az is marad. Mire számíthat így a magyarság többsége, aki mostanra megelégelte a nyugat rabszolgaláncát?

A következő parlamenti ciklusban lehetséges alternatívák egyike sem tartogat számunkra pozitívumokat.

Afelől nem lehetnek kétségeink, hogy a választás egyáltalán nem volt tiszta. A Jobbik több mint 200 helyen jelentett visszaéléseket, de többek között cigányokat buszoztató MSZP-ről, a választási körletnél cigány szavazóknak csomagokat és ételt osztogató fideszes politikusról lehetett hallani. A gazdaságilag és kulturálisan is a társadalom aljára szorult kisebbség összlétszáma a kisebbségi vezetők szerint már túllépte a kétmilliót, ami be kell látnunk, az új választási rendszerben elég egy kétharmados többséghez. Emellett nem elhanyagolható tény az sem, hogy a kormánynak stratégiai együttműködése van a választási eredményeket összesítő szoftver gyártójával (Siemens), ami végső biztosíték a hatalom megtartására.

A tegnapi események rávilágítottak, hogy Magyarországon beköszöntött egy újabb pártállami időszak. Ez a pártállami időszak pedig nem az internacionalista kommunizmus, hanem az atlantizmus bélyegét viseli magán, ami az elkeseredettek megvezetésére, az éhező és kiszolgáltatott tömegek olcsón megvételére alapozza saját legitimitását.

Orbán Viktor tegnap esti deklarációja már a megalakulása előtt két tűz közé helyezte Magyarország új kormányát. A mérsékelt atlantista vonal fenntartásának kinyilvánítása kormánypozícióban két dolgot jelent: kiváltja a radikális atlantista erők (baloldal) radikális ellenállását. Ismervén a nyugat mentalitását, a lehetséges forgatókönyvek a legbrutálisabb és legmocskosabb módszerekre is kiterjednek. Emellett a kormány maga ellen fordította azokat az erőket, melyek Magyarországon az atlantizmus összeroppantásában érdekeltek, és be kell látni, ebben az abszolút többség támogatást élvezik.

Röviden-tömören megfogalmazva: Orbán Viktor egy megalomániás idióta, aki saját hatalomvágya miatt két tűz közé helyezte az országot. Nem a választási eredmény miatt, hanem a fent említett egyetlen mondattal. Mostanra többé-kevésbé mindenki tisztában van azzal, ami Ukrajnában lezajlott - kivéve Orbán Viktor, aki úgy döntött, hogy az Azarov-kormány példáját követi. Magyarország kétirányú felforgatási kísérlettel számolhat. Valószínűtlen, hogy az Orbán-kormány kitölti a teljes parlamenti ciklust.

Molnár István


Orbán Viktor minden lehetőséget megragadott, hogy kiteljesítse a hatalmát, és a választók ezt hagyták is neki. A külföldi lapok a Fidesz sikerének a titkát próbálják megfejteni: a rezsicsökkentés vagy a bankok megszorongatása mellett legalább ilyen fontos a külföldi sajtó szerint, hogy az iránymutatást váró, mélyen megosztott magyarok Orbán ideológiai irányítására támaszkodnak.

A magyarok újabb négy évet adtak Orbán Viktornak, a szélsőjobboldali Jobbik pedig erős politikai erővé lépett elő – írja a Telegraph. A brit lap megemlíti, hogy Orbánnak komoly vitái voltak az EU-val és a külföldi befektetőkkel is, különösen a bankokat és az energiacégeket sújtó különadók miatt. Sok magyar azonban a nemzeti érdekek bajnokát látja benne, és nagyra értékeli, hogy a miniszterelnöksége idején csökkent a rezsi.
Az újabb kétharmaddal kedvére módosítgathatja tovább az alkotmányt Orbán Viktor – írja a Spiegel (bár egyelőre nem biztos, hogy össze is jön a kétharmad). A demokrácia és piacpolitika szempontjából kérdéses törvényekkel az Orbán-kormány az elmúlt négy évben is aggodalmat váltott ki az EU-ban a lap szerint, amely a médiatörvényt említi, valamint azt, hogy a jegybank már nem független a kormányzattól, és az alkotmány is megköti a későbbi kormányok kezét az adó- és nyugdíjpolitika terén.
Siker öt pontban
A Zeit című német lap öt pontban gyűjtötte össze a Fidesz választási sikerének az okait. A lap szerint Orbán Viktor minden lehetőséget megragadott, hogy kiteljesítse a hatalmát, és a választók ezt hagyták neki: az autokratikus tendenciák ellenére Orbán ismét megnyerte a választást. Orbán ügyesen használta ki a magyarok nemzeti érzéseit: állampolgárságot adott a határon túl élő magyaroknak, és alkalomadtán diplomáciai konfliktusokba is bonyolódott a szomszédos országokkal. A Fidesz győzelmének egy másik okát a Zeit abban látja, hogy Orbán elhitette a magyarok többségével, hogy erős államférfi, és a szavazóknak tetszik a Nyugaton sokat vitatott orbáni politika, mint ahogyan az is, hogy a miniszterelnök nem hagyja, hogy az EU vagy az Egyesült Államok mondja meg, hogy mit tegyen. Még úgy is, hogy a lap szerint ez mind inkább az ország elszigetelődéséhez vezet. Orbán erre a keleti nyitással válaszolt, Magyarország új piacokat és partnereket keresett Ázsiában, ráadásul olyan országokkal, amelyekkel az EU nem szívesen áll kapcsolatban.
A siker harmadik oka a lap szerint Orbán Viktor bankok ellen indított harca. A miniszterelnök a magyar háztartások nyomorúságos helyzetét a bankok számlájára írja, és Orbán ügyesen kihasználta a lakosság ellenszenvét a pénzügyi intézményekkel szemben. A recesszió vége is Orbán kezére játszott a Zeit szerint. A magyar gazdaság hét éve nem látott mértékben nőtt, a munkanélküliek száma folyamatosan csökken, a kormány pedig azzal büszkélkedik, hogy az elmúlt négy évben 200 ezer munkahelyet teremtett. Orbán győzelmében végül szerepet játszott a gyenge ellenzék, amely még mindig nem heverte ki Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét. Néhány hónappal ezelőtt összefogtak ugyan az baloldali ellenzéki pártok, de a pártvezetők között még így is nyílt konfliktusok vannak, és az újabb botrányok sem kerülték el a szocialistákat – utal a Zeit a Simon-ügyre.
A Reuters szerint a mostani választáson újabb mélypontot ért el a baloldal, miután 2010-ben elvesztette a hatalmat. A cikk hozzáteszi, hogy a magyarok egy része attól tart, hiteles ellenzék nélkül Orbán kezében túl sok hatalom összpontosul. A Reuters megjegyzi azt is, hogy Mesterházy Attila nem volt hajlandó gratulálni Orbánnak, arra hivatkozva, hogy a Fidesz a választási rendszer tisztességtelen átalakításának eredményeként nyert.
Keletről jön a pénz
A Süddeutsche Zeitungban megjelent kommentár szerint Orbán Viktor csak akkor kér Európából, ha az a hasznára válik. A lap megjegyzi, hogy a Magyarországon győzelmet arató nemzeti konzervatív populizmus nem új keletű Közép-Európában, a lengyelek a Kaczynski testvérekkel, a szlovákok Robert Ficóval, a csehek pedig Václav Klausszal már túlestek ezen. A lap szerint az eltévelyedésnek ez a fázisa azonban szinte minden új uniós tagállamban véget ért – legkésőbb a nemzetközi pénzügyi válság kitörésekor, és a radikalizálódás helyett a konszolidációt, az európai partnerekkel való együttműködést választották.
A lap szerint az iránymutatást váró, mélyen megosztott magyarok Orbán ideológiai irányítására támaszkodnak, ő viszont a hatalomkoncentrációval letette egy hosszú távú egypártrendszer alapjait. Aki nincs vele, az ellene van, és Magyarország ellen is, a politikai ellenfeleit így démonizálja és ignorálja – írja a lap. Budapest demonstratívan kereste is Putyin közelségét: Oroszországból jön az atom és a pénz.
(Origo nyomán)
Bal-Rad komm : Keresik Döbrögi titkát Nyugaton-de nem lelik! Ezért aztán hülye elméletekkel állnak elő, pedig a TITOK az orruk előtt van.
El is áruljuk:
1. Járd ki a Soros-alapitvány iskoláját, és ott kellő gerinctelenséggel felvérteződve, maffiakapcsolatokat is igénybe véve, állandó izgalmi állapotot-békétlenkedést szitva ólálkodj a hatalom körül.
2. Végy egy egyfolytában lopó-rabló ellenzéket. Fogd rájuk hogy kommunisták. Amikor már kirabolták az országot, csak annyit igérj a kifosztott-eladósitott tömegeknek, hogy majd te megoldod a dolgot.
3. Amikor hirtelen kétharmados győzelmet aratsz, a rablási lehetőségeken túl teremtsd meg hosszútávú uralkodásod jogi hátterét.
4. Hazudj, hazudj, hazudj! Csak olyamit hazudj, amit hallani akarnak a népek. Saját hülyeségeidről állitsd azt, hogy az is az ellenzék hibája!
5. Alakits ki hűbéresi rendszert, és tégy mindenkit anyagi függőségbe általad!
-Ha ez megvan, URALKODJ!

Döbrögi ezt a praktikát alkalmazta! Eddig sikerrel. Csakhát most minőségileg új helyzet állott elő a tegnapi “választások” után.
Önmaga ásta vermek mindenfelé-amerre csak indul!
A “választási” számmisztika ugyan hatalomra segitette, csakhogy…
Csakhogy már nincs mit lenyúlni! Nincs miből garázdálkodni! Ráadásul az EU nagyon unja már Döbröginket, és egyenlőre CSAK ONNAN számithatna pénzre. De a bugyellárishoz ő nincs közel.
AZ EU még nagyon bele fog ronditani Döbrögi pecsenyéjébe! Keleti nyitás ide vagy oda!-Kelet felől egyenlőre Döbrögi jót nem várhat.
Viszont hamarosan szembe kell néznie az ellenmaffia által az utcára vitt-UGYANCSAK MEGTÉVESZTETT-tömegekkel!

süti beállítások módosítása