Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Soros György milliárdokkal támogatja a marihuána legalizálását

2014. április 04. - Andre Lowoa

Az Egyesült Államok több tagállama is tervezi a marihuána legalizálását, miután Colorado állam hatalmas profitot zsebelt be a kábítószerkereskedelem legálissá tételével. Mint kiderült, Soros György van a marihuána legalizálása mögött is.

A 83 éves zsidó befektető támogatja a kábítószer-legalizálásért lobbizó civil szervezeteket és azoknak a szenátoroknak is ő tömi a zsebét, akik aktívan propagálják a kábítószer-kereskedelem törvényessé tételét. A Washington Times részleteket is közölt annak kapcsán, hogy Soros milyen szerepet játszott a drog-vitában. Mint kiderült, Soros 1994 óta több mint 80 millió dollárt költött a kábítószer-kereskedelem legalizálását propagáló szervezetek támogatására.

A Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány évente 4 millió dollárral támogatja a Drug Policy Alliance nevű nonprofit szervezetet, ami úgy állítja be magát, mint a kábítószer-használatot és annak szabályozását tudományos alapokon vizsgáló független szervezet. Emellett természetesen környezetvédelemért és emberi jogokért is küzdenek, hogy teljesen legyen a támogathatósági lista.

Amellett, hogy Soros Washingtonban és Coloradoban is támogatta a drogkereskedelem legalizálását, Uruguay is amiatt lett az első, a marihuána-kereskedelmet engedélyező állam, mert Soros pénze ott is a megfelelő zsebekbe vándorolt. Soros az American Civil Liberties Union számára is évente rendszeres támogatást biztosít, ami szintén egy a legalizálást legaktívabban erőltető lobbi-szervezet. Floridában egy demokrata szenátorral, John Morgannel szövetkezve az orvosi marihuána-használat legalizálására fordított összegek több mint 80%-át ők ketten adták.

Soros György és a hozzá hasonlók egyszerűen besétálnak amerikai szenátorokhoz, akik cégeik, alapítványaik támogatásáért cserébe előterjesztik a Sorosék által beadott javaslatot. A szenátorok pedig megszavazzák, mert a Soros által pénzelt lobbi-szervezetek az ő érdekeltségeiket is támogatják. Nincs sok hátra, és az Egyesült Államok szövetségi szinten legalizálni fogja a kábítószer-kereskedelmet.

Ez lenne az a bizonyos nyílt társadalom: a társadalom, amiben mindenki nyitott mindenre - amiben mindenki romlott, mindenki megvesztegethető és alámerül az állatias ösztönök gátlástalan kielégítésébe. A kábítószer-használat terjesztésével az elállatiasított tömeg pedig könnyen kontroll alatt tartható - a tudatmódosító szerek használatának terjedése megmételyezi a társadalmat, elhomályosítja az egyszerű állampolgár józan ítélőképességét. Ilyen társadalomra van szüksége Sorosnak és a hozzá hasonlóknak. Egy kontrollálható, dekadens embertömegre. Lehetséges, hogy Soros Györgynek ezek után még mindig van magyar állampolgársága? A magyar kormányban kinek a zsebét tömte meg, hogy ne legyen ellene érvényben elfogatóparancs Magyarország területén?

http://www.hidfo.net/2014/04/04/soros-gyorgy-milliardokkal-tamogatja-marihuana-legalizalasat

süti beállítások módosítása