Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Szanyi nem létező aktivista hadosztályokat vízionál ittasan?

2014. március 30. - Andre Lowoa

Öltözz vörösbe! - néven hirdet mozgalmat Szanyi Tibor, aki néhány hete bukott le egy iskolás lánnyal, miközben a felesége a szülőszobában hozta világra közös gyermeküket. Ez az erkölcstelen, alkoholista politikai túlélő most utcára hívja a vörös csürhét. Vörös rongyokba burkolózik a kapitalista féreg, hogy megtévessze a szerencsétlen, tájékozatlan plebszet. Az MSZP már meg is rendelt 30-40 ezer sálat, amit ők "tavaszi sálnak" neveznek vagy "rendszerváltó sálnak".

Hídfő.net | Szanyi épp egy fergeteges poént prezentálSzanyi épp egy fergeteges poént prezentál

A néphülyítés folytatódik, itt az újabb ingyencirkusz. Arra szólítja fel szimpatizánsait, hogy áprílis 6.-án öltsenek magukra valamilyen vörös ruhadarabot. Ez a Szanyi-féle pszichológiai hadviselés? Nem tudni. Az viszont felmerül, hogy Szanyi megint berúghatott és össze-vissza beszél 30-40 ezer aktivistáról? Elmondása alapján pártkatonáik megszállják az utcákat és tájékoztatják a bizonytalan szavazókat. Úgy tűnik Szanyi megint álmodik, leereszkedett rá egy borgőzös, vörös köd.

Dunai István

süti beállítások módosítása