Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Mi a Békemenet valódi üzenete?

2014. március 30. - Andre Lowoa

Tormay Céciletől kölcsönözzük az idézetet: "Egy idegen faj tudtul adta uralmát!" Mert most is az történik, mint az 1919-es eseményeknél, csak sokkal kifinomultabb módon. Békének hazudott háború a nemzet ellen. Annyiban tér el a fent említett eseményektől, hogy bele van építve a feudális rendszer rekonstruálása, horthysta elemek újraértelmezése. Kitűnően látható, hogy akár forradalom, akár ellenforradalom, az idegen faj uralja mindkettőt. Kész forgatókönyvvel rendelkezik, minden eshetőséget számításba vett.

Érdemes megnézni a Békemenet szervezőinek listáját, minden kétséget kizáró bizonyítékot megkapunk a magyarságtól merőben eltérő fajiság egyszerű válaszára. Kezdjük a sort Széles Gáborral, aki a Videoton rt.-nél és Ikarusnál szerzett óriási vagyonával alapozta meg sikerét. 2005-ben, Echo TV néven saját televíziót alapított, majd megszerezte a Magyar Hírlap nevű nyomtatott médiafelületet is. Széles 2010-ben 10 millió forintot utalt át a Fidesznek. Nyilván volt miből. Az 1981 óta vállalkozó Szélest Magyarország egyik leggazdagabb embereként tartják számon.

Hídfő.net | Széles GáborSzéles Gábor. A Videoton élén eltöltött ideje alatt sok ember betegedett meg halálosan a módszerei miatt.

Következzen Fritz Tamás, aki a Fidesz egyik kegyeltje, alapítója a Civil Összefogás Fórumnak és mögötte álló Civil Összefogás Alapítványnak. 1996. óta publicistája a Magyar Nemzet napilapnak. Az 55 éves, zsidó származású politológus mélységesen lojális a Fidesz irányába, minden egyes papírra vetett sora egy új "urambátyám" korszaknak eljövetelét vetíti elénk.

Hídfő.net | Fritz TamásFritz Tamás. Nagy "tisztelője" és fogyasztója a fiatal és csinos magyar lányoknak.

Folytassuk Bayer Zsolttal, aki igen érdekes személyiség. Zsidó létére zsidóellenes kirohanásairól híresült el, de a cigányozás sem áll távol tőle. Mikor mit igényel az olvasóközönség. Valószínűleg gőzleeresztő szerepe van az úgynevezett jobboldalon. 2002-ig a Népszabadságnál tevékenykedő Bayer "pálfordulással" a Magyar Nemzethez került. Bár ellent mond a Népszabadságnál betöltött szerepe, hiszen 1988-ban alapítója volt a Fidesznek, övé az ötös számú tagsági könyv. Hír Tv-s karrierje után,a Széles Gábor által alapított média-birodalom egyik véleményformáló vezéralakja, a Magyar Hírlap és Echo TV központi megmondóembere.

Hídfő.net | Bayer ZsoltBayer Zsolt. Ha kell egy kis kormányzati cigányozás vagy feszültségkeltés, előveszik a kalapból.

Csizmadia László sem sokkal marad le a leggazdagabbak listájáról. Ő is - mint jónéhányan - az üzleti életből érkezett a Fideszhez. Bár a Civil Összefogás Fórum nem győzi kihangsúlyozni, hogy a Fidesztől független, azért a válasz ennél sokkalta prózaibb. Csizmadia kereskedőnek tanult, szép karriert mondhat magáénak a Gyermekélelmezési Vállalatnál, ahol 13 évig volt főosztályvezető, ezt követően a Dél-budai Vendéglátó Vállalat kereskedelmi igazgatója lett. Ne felejtsük el, hogy az MSZMP-ben kezdte politikai karrierjét, még 1980-ban lépett be. A Kádár-korszak alatt a Skála Coopnak volt a vezérigazgatója hat éven keresztül. 1993-ban sikeresen privatizálta a lakástextil-kereskedelemmel foglalkozó Bétexet, ahonnét jelentős vagyonra tett szert. A 2010-es kormányváltás utáni a civil pénzek elosztásával foglalkozó Nemzeti Civil Alap Tanácsának elnöke, egészen 2011-ig.

Hídfő.net | Csizmadia LászlóCsizmadia László. MSZMP káderből lelkes "civil" lett.

Bencsik Andrással folytatjuk a sort, aki talán legemblematikusabb figurája a skizofréniában szenvedő véleményformáló publicistáknak. Persze, itt is tetten érhető egy irányított skizofrénia, ami tudatos beépülés a magyar önszerveződésbe, ezáltal a magyar vérkeringésbe. Zsidó származása ellenére alapítója volt a Magyar Gárda Egyesületnek, sőt, az élettársa cége tervezte a későbbiekben betiltott Gárda-egyenruhát is. Rövid időn belül kilépett a Gárdából és szapulásába, démonizálásába kezdett. Bencsik élettársa volt a szintén zsidó származású Beregszászi Olga is, akinek ingyenreklámot biztosított Demokrata nevű hetilapjában. A Népszabadságnál és Népszavánál kezdődő pályája, elmondása alapján a rendszerváltáskor gyökeresen megváltozott, elmondása alapján akkor lett jobboldali újságíró. Az 1994-ben alapított Demokratának vezetője, ezzel pedig erőteljes hatást fejt ki a magyarság életerejének szárba szökkenése ellen.

Bencsik - tipikus médiazsidó, minden olvasottabb nyomtatott sajtóban "alkotott" pár évet

Következzen Stefka István, aki 1972 óta a Magyar Rádió munkatársa volt, dolgozott a Híradó és a Hét munkatársaként is. 2008-óta vezeti a Magyar Hírlap nevű sajtóterméket, része a Széles-féle média-birodalomnak. Tavaly Lakitelken egy konferencián pedig nemes egyszerűséggel kijelentette: "Ma már a média 50-55 százalékát mi uraljuk. Mi mondjuk meg, hogy mi történik!"

Stefka István

Látható tehát a fent felsorolt prominensek vezetésével fémjelzett új elit, akik biológiailag semmiben sem különböznek az 1919-es latoroktól. Ez alól Stefka kivétel kicsit, mert az ő származása nem tisztázott, de gyanítjuk ő se ősmagyar. A kaftánt drága öltönyre cserélték, göndör szőrzetüket leborotválták, igyekeztek szalonképessé tenni a természet alakította, rút bélyeget. Most békemenetet szerveznek, a gyűlölet ellen. Olyan ruhát öltenek, amilyet akar a nép, mert a nép békét akar. Mivel jólelkű, jámbor, ezért meg lehet vezetni. Meg is vezetik őket, belevezetik őket a Fidesz által kijelölt fantázia-világba, ahol választást lehet nyerni sohasem volt rezsicsökkentésekkel, meg nemlétező munkahelyteremtéssel. Az ámokfutás folytatódik, velük fut az ország népe, az újabb ígéretekkel, újabb nihil felé.

Dunai István

süti beállítások módosítása