Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

FBSZ-tiszt: a Nyugat fokozta a felforgató tevékenységet Oroszországban

2014. március 30. - Andre Lowoa

Az orosz Föderációs Biztonsági Szolgálat egy vezető tisztviselője szerint a Krím-félsziget kapcsán a nyugattal kialakult nyílt szembenállás, valamint a szankciók bejelentését követően fokozottan megnőtt az idegen felforgató tevékenység Oroszországban. Alexander Malevanij, a FBSZ terrorelhárításának igazgatója pénteken bejelentette, hogy az orosz-amerikai kapcsolatok alakulása ezzel legmélyebb pontjára jutott a hidegháborús időszak óta. Azt követően, hogy a Krím csatlakozott Oroszországhoz, a FBSZ-nek minden eddiginél széleskörűbb felforgató tevékenységet és idegen aktivitást kell elhárítania.

"Ugrásszerűen megszaporodtak az államra leselkedő idegen fenyegetések. A krím népe által megtartott legális népszavazás és Kelet-Ukrajna ugyanezen szándéka hisztériaszerű reakciókat váltott ki az Egyesült Államokban és nyugati szövetségeseikben." Malevanij egy Vlagyimir Putyinnal tartott megbeszélést követően nyilatkozott: "A nyugat egyre erőteljesebb lépéseket tesz, hogy országunk társadalmi, politikai és gazdasági környezetét megzavarja." Malevanij hozzátette; "Ilyen körülmények közt az elhárítás és a hírszerzés működését is kénytelenek leszünk kiterjeszteni, hogy megfelelő ellenlépéseket tehessünk". Az igazgató elmondta, fokozottan erős fellépést terveznek az extrémista csoportokkal és minden kormányellenes csoportosulással szemben, hogy az orosz állampolgárok biztonságát garantálni tudják.

Az elhárítási tevékenység kiterjesztése a nyugati jogvédő szervezetek, szeparatista mozgalmak felszámolását jelentheti Oroszországban, az ellenintézkedések pedig a kígyó méregfogának kitépését. Már éppen ideje, hogy az Egyesült Államok is áldozata legyen egy olyan "demokratikus átmenetnek", amit a világ többi országára rákényszerített!


http://www.hidfo.net/2014/03/30/fbsz-tiszt-nyugat-fokozta-felforgato-tevekenyseget-oroszorszagban

süti beállítások módosítása