Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Ecuador: "Nem ismerjük el a kijevi illegitim kormányt"

2014. március 30. - Andre Lowoa

Rafael Correa, Ecuador elnöke a szokásos szombati TV beszédében kifejtette, hogy "Ecuador csak a legitim ukrán kormánnyal hajlandó tárgyalásokba bocsátkozni, egy olyan kormánnyal, ami a nép egybehangzó akaratnyilvánítása folyamán kerül hatalomra. Ennek a kritériumnak a jelenlegi ukrán vezetés nem felel meg." Correa szerint továbbá "A jelenlegi kormány egy körmönfont nemzetközi terv alapján került pozícióba, és azonnali támogatásra talált a nyugati országok köreiben, ez leginkább gyanús."

Hídfő.net | Rafael CorreaRafael Correa

A csütörtöki ENSZ szavazáson, ahol arról döntött az ENSZ közgyűlés, hogy a krími referendumot végrehajthatatlannak minősítik, Ecuador tartózkodott. A szavazás végeredménye 100 igen, 11 nem, 58 tartózkodik. Ezeken a számokon jól látható, hogy az USA világrendőrségi- és befolyásoló szerepe lassan véget ér a népek öntudatra ébredésével.



http://www.hidfo.net/2014/03/30/ecuador-nem-ismerjuk-el-kijevi-illegitim-kormanyt

süti beállítások módosítása