Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A Döbrögi-átok utolérte Ficot is! (viccnek tűnt sokadszor, de mégis igazolva van a tény,ami szörnyű)

2014. március 30. - Andre Lowoa

Andrej Kiska nyerte a negyedik közvetlen szlovák elnökválasztást – hirdette ki a Központi Választási Bizottság (ÚVK) vasárnap délelőtt Pozsonyban a második forduló hivatalos végeredményét, amely szerint Andrej Kiska 1,3 millió szavazatot szerzett, és így több mint négyszázezer vokssal előzte meg ellenfelét Robert Ficót.
A hivatalos végeredmény szerint, a voksolás második, döntő fordulójában Andrej Kiska független jelölt az érvényes szavazatok 59,38 százalékát, ellenfele Robert Fico, a hivatalban lévő szlovák kormányfő, pedig a voksok 40,61 százalékát kapta meg. Ennek alapján, június 15-től – amikor a jelenleg már második megbízatási időszakát töltő Ivan Gasparovic mandátuma lejár – Andrej Kiska lesz Szlovákia harmadik közvetlenül megválasztott államfője.
(MTI)



Jó eséllyel NEM Fico nyeri a tót elnökválasztást


Nem kell rá mérget venni, de úgy néz ki, hogy Fico bukta a tót elnökválasztást.

Mivel minden más jelölt Andrej Kiska-t támogatja (csak azért voltak annyian, hogy majd a második körben egymást támogassák), valszeg ő lesz.

Kérdeztem a népeket, hogy oszt' miért Kiska? Mit tudsz róla? Egységes vélemény szerint senki nem tud róla semmit, azt sem, hogy milliárdos (pedig az). És most majd ez fogja őket képviselni. (A Tipos fogadóiroda bennfentesei szerint 2.9 Fico és 2.3 Kiska - a nagyobb szám a nagyobb rizikó, ezért nagyobb nyeremény - szóval szerintük Kiska a kisebb rizikó.) Ajvé.
Nem mintha én olyan marhára odalennék Ficoszlávért, de Kiska-nak már első ránézésre is zsiráfos a dizájnja, úgyhogy utánanéztem. Nos, hősünk 1990-ben kiment a Júeszéjbe, aholis a hivatalos verzió szerint építkezéseken meg benzinkutakon dolgozott (verejték, kérges tenyér stb.), mígnem egy rossz befektetés miatt minden összespórolt pénze elúszott. De nem adta fel. 1995-ben hazatért (egy buznyák nélkül, ugye) elkezdte a Triangel nevű részletfizetéses vásárlási rendszert, amihez ugye nem kell kezdőtőke. Majd később a Quatro-t ugyanebben a műfajban és kicsit később a Tatracredit gyorskölcsön-céget, mindhárom él és virul a mái napig, biztosítva a "független" jelöltnek pl. a kampányra szükséges pár százezer (állítólag 350000) ajrót.

De valahogy mindenütt elfelejtették megírni az életrajzaiban, hogy honnan volt a kezdőtőke - de sebaj, ezt a (KGB-s neveltetésű) PentaGroup-os Hascsákéknál ("Gorilla"-ügy, ami legutóbb Ficot a min.eln.-i székbe juttatta) se verik nagy dobra. Így megy ez, ügyes, neked is jobban kellett volna tanulni, fiam. Aztán meg eladta formálisan a VÚB banknak, ami az Intesa Sanpaolo milánói bank leánkája stb. Röviden: miliárdos, meglehetősen megkérdőjelezhető életpályával (főleg, ami az amerikai éveit illeti... hát oda sokminden belefér a benzinkúton kívül is), akit az összes atlanti orientált "ellenzéki" támogat. De ha Procházka jutott volna tovább vagy Knyazsko, vagy Hrusovszky vagy bármelyik másik, akkor most Kiska támogatná őket.

MINDEGY, csak "ne Fico legyen". Ilyen egyszerű a logikája a dolgoknak. És hiába mondom el ezerszer, hogy bammeg Lauder a Markíza tévé tulaja, mégis mit gondolsz, mit fog kántálni? Ha valaki, akkor EZ a kiszsiráf tutira képviselni fogja a tótokat, ahogy már a miliárdosok szokták (hadd ne említsem a "magyar" példákat, van bőven). A szörnyű az, hogy még az "alternatív" oldalak se fogják fel ezt a baromi egyszerű egyenletet.

Fico minden trükközése mellett alapvetően orosz- orientált volt, az vili. KGB-s rásegítéssel került a trónra is (Gorilla-ügy), szóval most el kellett valahogy paterolni és sajnos úgy néz ki, hogy kóhnék a helyes stratégiát választották. Csináltak sok arctalan, karizmátlan jelöltet a "csak ne Fico legyen" jelszó jegyében, akik közül az egyik Fico közelébe jutott - mire az összes többi "támogatja". Pedig most a legutóbbi ukrajnai történések fényében nagyon érdemes lenne egy nem-annyira-atlanti elnököt választani.


Balu


süti beállítások módosítása