Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Egyiptom és Oroszország energetikai szövetséget kötnek

2014. március 26. - Andre Lowoa

A fenti bejelentést Nikolaj Fjodorov orosz mezőgazdasági miniszter tette a közös Orosz-Egyiptomi Kereskedelmi, Gazdasági, Tudományos és Technológia Bizottság ülésén. Első lépésként közös LNG (liquefied natural gas, cseppfolyósított földgáz) ellátó, szállító és tárolóegységeket építenek. Második lépésben az egyiptomi kormány a Roszatomot kéri fel egy atomerőmű építésére egyiptom számára. Emellett Kairó szívesen látná még az orosz technológiát és befektetőket az egyiptomi autóiparban is.

Hídfő.net | Sakhalin-sziget, Sakhalin-1 projekt látképeSakhalin-sziget, Sakhalin-1 projekt látképe

Egyiptom jelenleg a világ hatodik legnagyobb LNG expotőre, annak ellenére, hogy ezzel csak 2005-től foglalkozik az ország. Az oroszokkal közös kivitelező a Sakhalin Energy cég, a Sakhalin-2 LNG projekt pedig meglepő módon a Sakhalin-sziget északi partjától 15 km-re fog megvalósulni.



http://www.hidfo.net/2014/03/26/egyiptom-es-oroszorszag-energetikai-szovetseget-kotnek

süti beállítások módosítása