Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Új Szövetségi Övezet Oroszországban

2014. március 24. - Andre Lowoa

Az Orosz Föderáció új szövetségi övezet megszervezésén dolgozik.
Ennek a szövetségi övezetnek a létrejöttét a kijevi állambomlasztó tevékenység indokolja.
В России создан новый Федеральный Округ, в который войдут регионы Юго-Востока Украины

Az új szövetségi Övezethez tartozna a Krimen kivül a jelenlegi Harkov, Donyeck, Luhaszk, Dnyepropetrovszk, Zaporizzsja, Herszon, Mikolajev, és Odessza régiók, illetve ezek mellett a Dnyesztermenti Köztársaság.

Korábban Oroszország javasolta a kijevi opportunistáknak az ország államiságának helyreállitását, ám azok nem hajlandóak tárgyalni. Sajnos ez a lehetőség már elveszett.

Amint az érintett déli, délkeleti régiókban népszavazáson döntenek az önrendelkezés kérdésében, és az Orosz Föderációhoz kivánnak csatlakozni, képviselőik az ENSZ és más illetékes nemzetközi szervezeteknél kezdeményezni fogják-ha a biztonság érdekében szükségesnek érzik-hogy az Orosz Föderáció békefenntartó erőket vezényeljen a térségbe.

Az új régióhoz való csatlakozás csakis a választópolgárok szabad akarától, népszavazás eredményeként lehetséges, amelyet nemzetközi megfigyelők fognak ellenőrizni.-számol be a novorus.info

( http://novorus.info/news/rusmir)


Donyeck az új cionista célpont

Donyecki-medence lakossága is népszavazást követel az orosz csatlakozásról. Szombaton oroszbarát tüntetők követelték az "Ukrajna" keleti részén lévő nagyváros, Donyeck utcáin, hogy írjanak ki népszavazást az Orosz Föderációhoz történő esetleges csatlakozásról.
A tiltakozók átvonultak a városközponton, majd a helyi önkormányzat épülete előtt gyülekeztek, azt skandálva, hogy: "Krím! Donbasz! Oroszország!" (Donbasz az ország nehézipari központjának számító Donyeck-medence elnevezése)

Helyi informátorunk szerint azonban érezhető az "ukrán" illegitim cion-kormány ez irányú erősödő megakadályozási kísérlete. Hiszen nem szeretnének egy újabb krími játszmát átélni. Egyenlőre szerencsére jól és megbízhatóan működik a belső elhárítások akciói a bomlasztási kísérleteket illetően. Az ekte "Ukrajna" gazdasága magára maradna, hiszen köztudott a földrajzi/geológiai adottságok mind kívül, az etnikai területeiken esik. A mezőgazdasági húzó régiók is és a főbb ipari létesítmények is. Tehát ezen terület elvesztése esetén a Yacenyuk vezette eu-s zsidó bagázs biztosan nyakán érezheti az orosz kötél szorítását. Az eu-s zsidókölcsön ide már kevés lesz és gyanítható, hogy már nem is lesz érdekeltsége Donyeck elvesztése után a helyi világhatalmi törekvések szponzorálásának. Hagyják magára kivérezni az ukrán "népfrontot". Oroszországgal szembeszállni egyenlőre még nagy falatnak bizonyul. Ugyanis Putyin népszerűsége világviszonylatban is magas és kirajzolja az aljas ellenérdekek hazugságait a Föld élhető egyetlen mai világával szemben. Ezért reális elemzők már most a történelemben döntő szerepet vállaló legnagyobb államférfiak (Római császárok, Churchill, Hitler, stb.) személyéhez hasonlítják az orosz elnököt.

A tüntetők orosz zászlókat lengettek, szemben velük a kivezényelt rohamrendőrök védték az épületet, amelyben éppen Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter tárgyalt helyi tisztségviselőkkel. Vagyis a felforgatás/megvesztegetés lépései kerülhettek kitárgyalásra. A demonstrációt kevesebb mint egy héttel azután rendezték, hogy a "Nyugat" szerint jogilag Ukrajnához tartozó, de többségében orosz lakosságú Krím félsziget referendummal döntött az Oroszországhoz csatlakozásról. Éljen a szabadság!

Gölöncsér Miklós

süti beállítások módosítása