Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az extrémista Index hírportál megkezdte a forradalmi agitációt

2014. március 23. - Andre Lowoa

"Hiányzik a 2006-os őszi balhé? Utazzon Madridba!" címmel hozott le cikket, a megszálló erők elsőszámú lakáj-orgánuma, az Index. Tetten érhetjük azt az uszító propagandát, ami kiteljesedve emberéleteket követelhet. A gazdasági megszorítások ellen tüntetőkről cikkeznek, pozitív hősökként aposztrofálják a gyújtogató, erőszakos rendzavarókat. Egyfajta példaként állítják ki őket a magyar emberek elé, akiket követnünk kellene.

Hídfő.net | Az extrémista Index hírportál megkezdte a forradalmi agitációtMadrid, megszorítás ellenes tüntetés, 2014.03.22.

A tüntetéseket kiváltó előzményeket felesleges itt kitárgyalni, elég csak az Index szerepét megfigyelni és a szövegkörnyezetüket tanulmányozni. A szélsőséges hírportál szándéka teljesen egyértelmű: uszítani azokat, akik elégedetlenek, belehajszolni őket egy polgárháborús légkörbe, ami az események véres elfajulását hozhatja. A sötét erők olyan munkába kezdtek, amit meg kell akadályozni, a józanság kell legyen meghatározó, a körültekintés és az események higgadt elemzése. Mert ugyanazok irányítják az eseményeket Spanyolországban, Magyarországon és máshol is, akik Ukrajna számára elhozták a legsötétebb poklot.

Balassa Viktor

süti beállítások módosítása