Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A kijevi bábkormány lezárta a Krím nyugati kijáratát

2014. március 23. - Andre Lowoa

Magyar idő szerint 14:00-kor az illegitim kijevi vezetés egyoldalúan lezáratta a Krím-félszigetről nyugatra vezető szárazföldi határátkelőhelyet. Az átkelőn semelyik irányban nem engednek át senkit. Azon az ukrán katonai egységek állománya, akik az Oroszországhoz csatlakozott félsziget elhagyása mellett döntöttek és a kijevi bábkormány által előidézett anarchiát választották továbbszolgálásuk helyszínéül egyenlőre nem tudják elhagyni a Krím területét. Mintegy 2000 főről van szó, a többi 18000 katona a Krími Orosz Hadsereg kötelékébe való belépést választotta.

Hídfő.net | A kijei bábkormány lezárta a Krím nyugati kijáratát
A Krím-félszigeten tartózkodó ukrán haderőnek a 10%-a választotta az Ukrajnába való visszatérést, a maradék csatlakozott az orosz haderőkhöz.

Ez a kijevi cionfasiszták válasza azoknak a szerencsétleneknek, akik az ő szekerüket szerették volna tolni: Ha nem haltatok meg értünk, akkor nem kelletek! Ez a mentalitás mindent elárul a kijevi juntáról. Nekik nem kellenek az élő ukránok. Nekik csak a halott ukránok kellenek.

http://www.hidfo.net/2014/03/23/kijevi-babkormany-lezarta-krim-nyugati-kijaratat



Krím-félsziget: Rövid "harc" a Balbek légibázison


Kijev parancsára a Balbek légibázis parancsnoka nem adta fel a bázist. A bázison nagy számban orosz származású katonák állomásoztak, kisebb számban ukránok. Miután Krím hivatalosan is kilépett az ukrajnai államból és Oroszországhoz csatlakozott, az ukrán katonák állomásozása orosz területen hadi cselekménynek számít.

Hídfő.net | Krím-félsziget: Rövid "harc" a Balbek légibázisonRohamra készülődő katonák.

A légibázis közelében tartózkodó orosz alakulatok felszólították a bázison állomásozó katonákat, hogy aki nem teszi le az esküt az új krími vezetésre az hagyja el a bázist, szabadon távozhat. Mivel a légibázis parancsnoka megtagadta az utasítást, az orosz egységek erővel hatoltak be a bázisra. Egy BTR betörte a kaput, majd figyelmeztető lövéseket adott le. Ezután behatoltak a bázisra, ellenállásba nem ütköztek. A katonai egység az ott maradó orosz katonákkal birtokba vette a bázist, csak kisebb dulakodás tört ki egy helyen, amit pillanatok alatt lerendeztek. A légibázis ukrán katonái és parancsnoka egyes hírek szerint elhagyták a bázist, más hírek szerint a parancsnokot letartóztatták (az esetleges ukrán letartóztatások miatti fogolycsere okán ésszerű lépés).

Hídfő.net | Krím-félsziget: Rövid "harc" a Balbek légibázisonA képen a kapu áttörő BTR a "betörés" pillanatai előtt.

Bizonyos nyugati híroldalak nagy lövöldözésről, órákig tartó csatáról számoltak be, de ennek csak az az oka, hogy a kétségbe esett cionista sajtó nyomást akar gyakorolni a nyugati kormányokra, katonai fellépést kierőszakolni. A valóságban semmi nem történt a pár figyelmeztető lövésen kívül.

http://www.hidfo.net/2014/03/24/krim-felsziget-rovid-harc-balbek-legibazison






Így terrorizálja az utasokat a majdani csőcselék Odessza határában


A Jobb Szektor terrorista tombolása Odesszában is_

Megérkeztek Kijevből a cionfasiszta hordák Odesszába. Ám a városba a rendőrök nem engedték be a csőcseléket, így hát azok a város határában állítottak fel önhatalmúlag un. ellenőrzőpontokat.

Ennek keretében állítgatták meg a forgalmat, törték össze az autóbuszokat, – nyíltan terrorizálva az utasokat. – Szépen gyűjtögetve a szimpatizánsokat az eljövendő választásokhoz.

Ukrajna elindult az Európai Unióba! https://www.youtube.com/watch?v=fYZMJTL0P2I

Ceterum censeo: Ezt a “demokratikus útellenőrzési módszert” figyelmébe ajánljuk Martonyi külügyminiszter úrnak és minden magyar politikusnak, akik elismerték a kijevi jutnát, a terrorista módszereikkel együtt. – És egyben figyelmeztetjük őket: ezek a módszerek előbb-utóbb visszaütnek mindazokra, akik elfogadták ezt.

Bal-Rad – Szabad Riport



süti beállítások módosítása