Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

11 éve kezdődött meg Bagdad “demokratizálása”!

2014. március 23. - Andre Lowoa

11 éve kezdődött meg Bagdad 'demokratizálása'

Az eredmény: több százezer halott, – a mai napig a mindennaposak a robbantások, a nyugat-bérenc szélsőséges iszlamista terrorszervezetek megerősödése, a keresztény lakosságnak az országból való kiűzetése, – a vallási és etnikai polgárháború kirobbantásának folyamatos megkísérlése.

Az arab világ egyik legerősebb hadseregének összeomlása.
Az arab világ egyik legerősebb hírszerzési titkainak megsemmisítése.
Irak növényi génbankjainak teljes elpusztítása, majd az GMO génmanipulált magvaival való helyettesítése.
Irak szinte teljes infrastruktúrájának lerombolása, majd természetesen a nyugati cégek által újjá építése.
Több millió sebesült.

Az eddig még nem ismert tömegpusztító technikák és fegyverek bevetése, tesztelése.

Az ország államfőjének kivégzése ( ha egyet értünk vele, ha nem. Érdekesség, hogy ez az ember a 80-as években maga a CIA embere volt, és a nyugati szövetségeseitől kapta a vegyi fegyvereket az iráni forradalom és rendszer megbuktatásának érdekében, manipulált és hamis tárgyalás után) az ország összes fontosabb miniszterével, és befolyásosabb emberével együtt.

Illegális szervkereskedelemNem beszélve az ország aranyának az elrablásáról, Babilon és Nimrod kincseinek ellopásáról,  múzeumok kifosztásáról. Az emberrablásokról, az illegális szervkereskedelem elterjedéséről… Valamint az ország őrült ideológiák általi megszállásáról amerikai védelem alatt, a Vahabizmus, és szélsőséges Siíta irányzatok megerősödéséről, melyek mintha a háttérből szépen mozgatva lennének, hogy csak egymást pusztítsák a civil lakosságon belül…

“Mi azért vagyunk Irakban, hogy elvessük a demokrácia magvait, hogy az ott gyarapodjon, és elterjedjen az önkényuralmi rendszerek egész területén.” (George W. Bush)

Köszönjük Demokrácia!

Valós Hírek Szíriából/Fb

süti beállítások módosítása