Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Törökország is felforgatásra készül - blokkolják a Twittert

2014. március 21. - Andre Lowoa

Alig néhány órával azután, hogy a török miniszterelnök a Twitter leállítását helyezte kilátásba, az ország hatóságai blokkolták a Twitter elérhetőségét. Erdogant továbbra is kiszivárogtatott hangfelvételekkel tartják sakkban, ami a főbb közösségi médiákon, Facebook-on, Twitteren, valamint a Youtube fájlmegosztón is terjed.

A lépést egy bírósági végzés is megelőzte, ami kimondja, hogy mivel idegen érdekközösségek a közösségi médiákon keresztül akarják befolyásolni a választások eredményét, ezért a fent említett oldalak valós biztonsági kockázatot jelentenek az ország számára. Erdogan elnök nyilvános beszédében már elébe ment a bírálatoknak és kijelentette, "nem érdekel, mit mond a nemzetközi közösség. Szembesülnek majd a török köztársaság erejével."

A miniszterelnöki hivatal közleménye szerint a Twitter egyszerűen figyelmen kívül hagyja a bíróság döntését, ami kimondta, hogy el kell távolítaniuk az oldalról bizonyos tartalmakat. Mivel a nyugati közösségi médiák rendszerint azzal védekeznek, hogy rájuk az amerikai törvények érvényesek, a török politikusok már kilátásba helyezték az összes nyugati közösségi média blokkolását a választások utáni időszakban.

Várhatóan a Facebook-ot és a Youtube fájlmegosztót is elérhetetlenné teszik majd mintegy 35 millió török internetező számára. Az Erdogan-kormány korábban bejelentette, információik vannak arról, hogy bizonyos idegen hatalmi körök a választásokat követően választási csalásokra fognak hivatkozni, és a közösségi médiák segítségével mozgósítanának tömegeket az ország felforgatására.


http://www.hidfo.net/2014/03/21/torokorszag-felforgatasra-keszul-blokkoljak-twittert

süti beállítások módosítása