Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A CyberBerkut haktivista csoport blokkolta a NATO weboldalait

2014. március 16. - Andre Lowoa

A NATO weboldalai elérhetetlenné váltak, miután a CyberBerkut nevű hacker szervezet figyelmeztető túlterheléses támadást hajtott végre. Közlésük szerint ezzel a támadással fel szerették volna hívni a figyelmet a kijevi illegitim kormány tevékenységére, és annak káros hatásaira Ukrajnára nézve. A sikeresen bolkkolt oldalak: nato.int, ccdcoe.org, pato-pa.int. A blokkolás mellett felhelyeztek egy üzenetet is az érintett oldalakra, miszerint: "Nem engedhetjük meg a NATO hódítást a hazánkban!".

Hídfő.net | CyberBerkut

A NATO sajtószóvivője hivatalosan is megerősítette a támadás tényét és mársékelt sikerét:

Several #NATO websites have been target of significant DDoS attack. No operational impact. Our experts working to restore normal function.

— Oana Lungescu (@NATOpress) 2014. március 15.

"Több NATO weboldal erős túlterheléses támadás alatt áll. Egyenlőre a funkcionalitásra ez nincs kihatással. A szakértőink dolgoznak a normális működés helyreállításán."

A Berkut egységről elnevezett szervezet fő ellenségének a korrupt és mindent behálózó médiahazugságokat és ezen hazugságok kiötlőit és támogatóit nevezte meg.


http://www.hidfo.net/2014/03/16/cyberberkut-haktivista-csoport-blokkolta-nato-weboldalait

süti beállítások módosítása