Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A C-vitamin minden ember által eddig ismert vírust megöl

2014. március 12. - Andre Lowoa

Ha fáradtságtól, izomgyengeségtől, fájó izmoktól és ízületektől, fogínyvérzéstől vagy lábon megjelenő kiütésektől szenved – lehet, hogy csak C-vitamin hiányos.

Manapság egyre többször látnak napvilágot az olyan tudományos vélemények, hogy a náthától a rákig semmilyen betegség sem tud ellenállni a C-vitamin gyógyító erejének. A kutató orvosok körében ez már tény, hogy nincs olyan ismert vírus, amely képes lenne életben maradni e fontos antioxidáns jelenlétében.

Hogyan segít a C-vitamin megölni a vírusokat és megelőzni a betegségeket?

A C-vitamin szakértő, Dr. Thomas Levy szerint: “a C-vitamint antioxidánsnak is nevezik és mint ilyen, feladja saját elektronjait. Másrészt, egy toxin bekerülése, fertőzés vagy bármi, ami tüneteket produkál a szervezetben oxidatív stressz vagy elektronok hiányából fakad.

Szóval, állítólag tényleg nagyon egyszerű, ha testünkben nincs elegendő mennyiségű elektron – akkor betegek leszünk.

Dr. Thomas E. Levy kardiológus eddig hat könyvet írt egészséggel kapcsolatos kérdésekben. Munkájának középpontjában az áll, hogy hogyan kell visszaállítani és fenntartani jó egészségünket a mai különböző toxinokkal szemben, amelyekkel sajnos mindannyian, általában napi rendszerességgel szembesülünk. Az orvos mára már nem praktizál kardiológusként. Egész idejét kutatással és írással tölti. Jelenleg hetedik könyvén dolgozik, amelynek címe “Death by Calcium: The Supplement that Kills “: ” Kalcium általi halál: Az étrendkiegészitő, ami öl”.

Az elmúlt tíz évben munkája középpontjában a szervezetben lévő egészséges antioxidáns szint állt, amelynek eléréséhez liposzómális technológiát használ. Ennek lényege a C-vitamin, glutation és más tápanyagok optimális mennyiségben való szervezetbe juttatása szájon át.

A betegségek megelőzéséhez meg kell értenünk azt, hogy az egészséges - bio gyümölcsökben és zöldségekben gazdag - táplálkozás mennyire fontos, és hogyan segít testünknek abban, hogy a szó szoros értelmében nem is hogy legyőzzük, hanem megelőzzük a betegségeket. Antioxidánsokban gazdag ételek teszik gyakorlatilag lehetetlenné a celluláris gyulladás kialakulását a testünkben a sejtek szintjén. A gyulladás lényeges eleme majdnem minden krónikus, degeneratív betegségnek – beleértve a rákot is.

A C-vitaminról kimutatták, hogy méregteleníti az ólmot és megöli a rákos sejteket

Linus Pauling ( és a Linus Pauling Intézet) kutatásai szerint a C-vitamin terápiáról bebizonyosodott, hogy súlyos egészségi állapotok kialakulását akadályoz meg, vagy akár fordít vissza (mint pl. a rák). Általánosságban elmondható, hogy a Linus Pauling Intézet azt javasolja, hogy az egészséges férfiak és nők legalább öt adag, vagyis kb 500 ml zöldséget és gyümölcsöt fogyasszanak naponta. Nyilvánvaló, ha valamilyen krónikus betegségben szenved, akkor ennél nagyobb mennyiségre van szükség, ami több ezer mg C vitamin fogyasztásához kötődik.

Azonban kutatások azt is kimutatták, hogy mindössze 10 mg C-vitamin naponta megelőzi a skorbutot. Természetesen olyan betegségek, mint a rák és a szívbetegségek esetén, ettől sokkal nagyobb mennyiségre van szükség. A lényeg viszont az, hogy az olyan egészségügyi problémák, mint a rák, a szívkoszorúér-betegség, cukorbetegség, köszvény, magas vérnyomás és a stroke mind-mind gyógyítható lenne C-vitamin terápiával.

Itt látható egy 60 perces video a nagy kontrentrációjú liposzomális és intravénás C vitamin alkalmazásáról. A fantasztikus video azt mutatja be, ahogy egy új-zélandi farmer fia megmentette édesapját a biztos haláltól azzal, hogy meggyőzte orvosait a nagy dózisú C-vitamin hatékonyságáról.

[gn_media url="https://www.youtube.com/watch?v=vTXSTGGRvKY " width="600" height="400"]

Amennyiben valaki megtalálja ezt a videot magyarul, a kommentár részben kérjük tegye közzé a hozzá tartozó linket.

Natura Hírek



A C-vitamin gyógyít. A rák-ölő liposzomális C-vitamin otthon is elkészíthető- recept!

Ezt a cikket egy nagyon kedves barátnőm édesanyjának figyelmébe ajánlom, aki rákos! Mindenkinek van olyan rokona, ismerőse, barátja aki ettől a betegségtől szenved. Ezért kérek mindenkit, hogy ossza meg ezt az információt másokkal, hogy hozzájuk is eljuthasson ez a gyógymód.
Egy 2008-ban közzétett, de figyelmen kívül hagyott tanulmányban a liposzomális orális dózisú C-vitaminról brit kutatók kimutatták, hogy egy bizonyos vérkoncentrációban ez a vitamin nemkívánatos mellékhatások nélkül rákölő hatással rendelkezik. Korábban a National Institutes of Health kutatói azt állították, hogy a C-vitamin maximális koncentrációban orális bevitelt követően nem elegendő ahhoz, hogy rák-ölő hatást érjen el. Most brit kutatók igazolni tudták azt, hogy képesek elérni olyan vérkoncentrációt ami maximális és az adott tartományban szelektíven toxikus a tumorsejtekre, azonban az egészséges sejtekre nem mérgező! A rák különböző formáiról szóló tanulmányok kimutatták, hogy a vér C-vitamin tartalmának maximális mennyisége mellett igenis 30%- 50%-os rákos sejt-ölő hatása van. Összehasonlításképpen, az FDA által jóváhagyott rákellenes gyógyszerek akkor minősülnek gyógyszernek, ha a tumorokat 50 %-al már összezsugorítják.
lyp-cStephen Hickey és Hilary J. Roberts kutatók az “Ascorbate: The Science of Vitamin C” “Az aszkorbát: a C-vitamin tudománya” című írásuk a “Journal of Nutritional & Environmental Medicine”-ben megjelenve kifejti, hogy még ennél is magasabb koncentrációjú C-vitaminszintet lehet elérni… háromszor annyit, mint amit a maximumnak gondoltak, ismételt orális dózisokkal. Linus Pauling, a kétszeres Nobel-díjas tudós alkalmazott először intravénás C-vitamint rákos betegek életének meghosszabbítására. Próbáljon valaki csak egyszeres Nobel-díjas tudós lenni! Ha másnak nem, hát neki mindenképpen hinnünk kell. Mindez viszont 1978-ban volt. Ma 2014-et írunk. A szomorú a dologban az, hogy a C-vitamin gyógyerejét azóta a szőnyeg alá söpörték, eltitkolták. Ezért minden orvos “csak” vitaminként gondol rá. Csupán a közelmúltban vetődött arra fény, hogy az intravénás és a liposzomális C-vitamint rákterápiák kiegészítőjeként használják. Hickey és Roberts kutatók szerint a liposzomális C-vitamin a bélben és a májban is felszívódik, mielőtt kibocsátódik a véráramba és ez kulcsfontosságú ahhoz, hogy a liposzomális C-vitamin az orális terápiában is hatékony legyen.
Egy másik fontos tényező az, hogy ajánlott korlátozni a szénhidrátok fogyasztását (finomított cukor), amely a vitamin orális felszívódását gátolja. Egyébként sem célszerű túl sok cukrot fogyasztani, mert a rákos daganatok növekedését bizonyítottan táplálják a szénhidrátok. Más szóval: a rák imádja a cukrot! Dr. John Ely, Washington egyetem emeritusz professzora kimutatta, hogy a cukor kimeríti a fehérvérsejtek C-vitamin tartalmát és mozgásukat lassúvá teszi. A fehérvérsejtek azok a sejtek, amelyek megtámadják a tumorsejteket és elpusztítják azokat. Ebben a tanulmányban a kutatók 1 gramm (1000 milligramm) kis zacskókban forgalmazott lecitinben kapszulázott C-vitamin port (foszfatidil-kolin és aszkorbinsav) használtak, amelyet a Livon Laboratories állitott elő Hendersonban, Nevada államban. A brit laboratórium (Biolab, London) több ezer C-vitamin vizsgálatot végzett az elmúlt 10 év alatt. A vizsgálatok megerősítik, hogy a 20 grammos és 36 grammos orális C-vitamin adag, amelyet Hickey és Roberts kutatók mértek, jóval magasabb vér koncentrációt éredményezett, mint amit valaha korábban megállapítottak. A gyakran ismételt adagolással pedig kikerülhető az egyszeri masszív dózis nemkívánatos mellékhatása: a hasmenés.
A C-vitamin rák-ölő mechanizmusa egy tranziens előállításával valósul meg. A kötőszövetekben hidrogén-peroxid keletkezik (nem a vérben), amely ezután elpusztítja a tumorsejteket és ezt követően ártalmatlan vízzé alakul, biztosítva a terápia nem mérgező kimenetelét. Mindezek után számomra szinte teljesen nyilvánvaló, hogy az orvosi közösség vonakodása a C-vitamin terápiával kapcsolatban csak arra fogja ösztönözni a legtöbb rákos beteget, hogy a C-vitamin terápiát otthon gyakorolja. Egyik kedves olvasónk már be is küldte receptjét. Véleményét és azt a módszert ahogy ő laboratórium nélkül is el tudta készíteni a liposzomális C-vitamint a most megalapult
NaturaHirek fórumon olvashatjátok: http://naturahirek.hu/forum/viewtopic.php?f=6&t=8
Liposzómális C-vitamin, a jövő C-vitaminja


A C-vitamin nélkülözhetetlenségéről és jótékony hatásáról már sokat hallottunk. Arról viszont kevesebbet, milyen felszívódási akadályokba ütközik a C-vitamin a szervezetbe való bekerülése után, és milyen jelentős mennyiség ürül ki hasznosulás nélkül.

A liposzómális C-vitamin forradalmi áttörés a C-vitaminok között

Létezik azonban egy új technológia, mely a természet és a tudomány ötvözésével közel 100%-os biohasznosulást tesz lehetővé.


A C-vitamin a legnagyobb mennyiségben alkalmazott vitamin világszerte.Természetes úton sajnos nagyon kevés C-vitaminhoz jut a szervezet, mivel manapság már minden gyümölcsnek és zöldségnek lecsökkent a vitamintartalma. A C-vitamin ráadásul rendkívül érzékeny hatóanyag, felbomlik fény, levegő és hő hatására (pl. főzés, fagyasztás, hosszas tárolás). A pótlás tehát elkerülhetetlen, de egyáltalán nem mindegy, milyen készítménnyel pótoljuk!

Miután a C-vitamin bekerül a szervezetbe, el kell jutnia az emésztőszervekig. Ez alatt az út alatt azonban hajlamos "elveszni" vagy sérülni. Így mire végül eléri az emésztőszerveket, azok már csak az eredetileg bevitt mennyiség töredékéhez jutnak hozzá. A C-vitamin jelentős része pedig - megterhelve ezzel akár a veséket - hasznosulás nélkül távozik a szervezetből. Minél nagyobb C-vitamin dózishoz jut a szervezet egyszerre, annál kisebb mennyiséget képes hasznosítani belőle. 1000 mg-os, hagyományos C-vitamin készítmény esetében a C-vitamin akár 80%-a kiürül anélkül, hogy a szervezet hasznosítani tudná!

A liposzómális C-vitamin forradalmi áttörés a C-vitaminok között. Ennek az új formulának a biohasznosulása ugyanis a legmagasabb a szájon át szedhető C-vitaminok között. A biohasznosulás azt mutatja meg, hogy egy hatóanyag milyen mértékben képes bekerülni a vérkeringésbe és onnan a sejtekbe.

A liposzómális technológiával előállított C-vitamin esetében a C-vitamint olyan természetes foszfolipid réteg védi, mely sejtmembránjainkat is alkotja. Mindegy mennyit viszünk be, a C-vitamin sérülés és veszteség nélkül, könnyen eljut az emésztőszervekig, ahol csaknem 100%-os hatékonysággal szívódik fel a véráramba, majd onnan a sejtekbe. Így nem ürül ki a szervezetből. A dózisok akár csökkenthetők is, hiszen a teljes hatóanyag mennyiség eljut oda, ahol ténylegesen hatnia kell. És ez a fő különbség a hagyományos C-vitaminokhoz képest, melyek esetében csupán a bevitt mennyiség kis része jut el a véráramig, és még kevesebb jut be a sejtekbe.

Felnőtteken végzett vizsgálatok azt mutatták, hogy a liposzómális C-vitamin több mint 93%-ban szívódott fel a szervezetben, szemben a hagyományos C-vitaminnal, amelynek a felszívódása csupán 19%-os volt. Ennek megfelelően 600mg liposzómális C-vitamin csaknem 3000 mg hagyományos C-vitaminnak felel meg.

A titok a liposzómákban rejlik. A liposzómák tulajdonképpen folyadékkal töltött gömböcskék, melyeket kívülről foszfolipid kettősréteg határol. A foszfolipidek természetes anyagok, melyek sejtmembránjaink fő alkotórészei is, és nélkülözhetetlen szerepet játszanak sejtjeink egészséges működésének megőrzésében. A foszfolipid réteg kettős hatással bír. Egyrészt megóvja a benne található C-vitamint a sérüléstől és a szervezetből történő gyors kiürüléstől. Másrészt képes úgy átlépni azokat a szervezetben lévő akadályokat, melyek a véráramba és a sejtekbe történő hatékony felszívódást gátolják, mintha azok ott sem lennének. Így a dózisok akár csökkenthetők is, hiszen a teljes hatóanyag mennyiség eljut oda, ahol ténylegesen hatnia kell.

A jelenleg Magyarországon ajánlott napi C-vitamin-mennyiség (80 mg) gyakorlatilag arra elég, hogy a skorbutot megelőzzük. A legújabb kutatások szerint napi 300-1000 mg C-vitamin-bevitel jelentősen hozzájárul egészségünk megőrzéséhez, a civilizációs betegségek - daganatok, szív- és érrendszeri problémák, allergia - elleni védelemhez.

A felszívódási problémák miatt több orvos szerint a legoptimálisabb az intravénás adagolás, melyet ma már kiegészítő kezelésként számos esetben alkalmaznak. Ez azonban normál esetben bonyolult, kényelmetlen és nem is olcsó. A liposzómális technológiával előállított C-vitaminnal gyakorlatilag intravénás minőségű C-vitamin-szint érhető el, mivel a felszívódási hatékonysága csaknem 100%-os. És már elérhető Magyarországon is.

Házipatika


süti beállítások módosítása