Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Moszkva nem fogja engedni az atomfegyverek számának ellenőrzését

2014. március 09. - Andre Lowoa

Az orosz Védelmi Minisztériumból az ország több médiájának is nyilatkozó névtelen forrás szerint Oroszország korlátozni fogja az Egyesült Államok számára a korábban érvényben lévő START egyezményben engedélyezett megfigyelő repüléseket. A nyilatkozó forrás a kölcsönös bizalom teljes megszűnésével indokolják a lépést.

A stratégiai atomfegyverek ellenőrzésével kapcsolatos új START egyezményt 2010-ben írta alá Barack Obama és Dimitrij Medvegyev akkori orosz elnök. Az egyezmény mindkét fél számára engedélyezett megfigyelő berepüléseket a másik ország légterében, melynek célja, hogy a megfigyelők hitelesíteni tudják, valóban az adott ország által bejelentett mennyiségű nukleáris fegyverzet van az ország területén. Ez a START egyezmény szerint egyik fél esetében sem lehet több 1550 atomtöltetnél és 700 nukleáris töltet célba juttatására alkalmas hordozónál.

Korábban az Egyesült Államok az új START egyezmény több pontját is megszegte, valamint nemrég a Pentagon bejelentette, hogy felfüggesztik az Oroszországgal fennálló katonai kapcsolatokat. Dimitrij Rogozin orosz miniszterelnök-helyettes azt követően kinyilvánította, hogy a NATO egyre növekvő fenyegetést jelent Oroszország számára, emiatt fokozott fegyverkezésbe fognak kezdeni.


http://www.hidfo.net/2014/03/10/moszkva-nem-fogja-engedni-nuklearis-fegyverek-szamanak-ellenorzeset

süti beállítások módosítása