Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

OBAMA NEM TÁRGYAL NETANYAHUVAL

2014. március 05. - Andre Lowoa

OBAMA KIBORULT NETANYAHU HÜLYESÉGEITŐL

EZ A HÉT LEGJOBB TÉMÁJA

Izrael rendkívül ideges, de ez semmilyen hírből nem jön át. Melyik nap zsidók örjöngtek egymással, mert az ortodox élősködök nem akarnak katonák lenni. Most nem soroljuk Izrael rengeteg belső baját, csak a legfontosabbat említjük, mégpedig azt, hogy a rablógyilkos terrorállam a túlélésért küzd és az USA lélegeztető készülékén van. A világ összes országa számára Izrael a „bukottak” között szerepel, sehol sem tárgyalnak velük, hiszen nincs miről. Ugyanakkor Izrael rendkívül ideges, mert nem tudják, hogy mi lesz a sorsuk? Hiszen az USA tartja őket életben, dollármilliókkal és üres igéretekkel. A közeli napokban Netanyahu elrohant Obamához, hogy mondja meg neki, hogy mi az ábra? Innentől kezdve ez már a hét legjobb vicce. Ugyanis Amerika számára nemcsak Izrael nagy gond, hanem a feltörekvő és független palesztín állam létrejötte is. Netanyahu ki akart csikarni Obamából valami bíztatót, de ehelyett Obama hidegen azt vágta a pofájába, ha nem írod alá a palesztínokkal a megegyezést, akkor nincs miről tárgyalni, Jónapot....Erre az eszelős Nyahu elővette az „Irán megtámadása” nevű nevetséges lemezt, amit Obama már nem akar hallani és az idegeire megy és szépen kitessékelte (magyarul kirugta!) a Fehér Házból a futóbolondot. A dolog annyira komoly, hogy az ATV ma esti híreiben ezzel a témával foglalkoztak részletesen, persze a lényeget elhallgatták és ködösítettek. Hogy a magyar nézőket félrevezessék a súlyos amerikai-izraeli viszonyról. Azt azonban kimondták, hogy Obama Izraelt tette felelőssé, mert még mindig nincs megegyezés a palesztínokkal. Persze az ATV idézhette volna a Haaretz című izraeli oldalt – hogy tisztábban lássunk-, amiben bemutatták azt az iráni animációs filmet (nagyon jó volt!), amin Irán bemutatja azt, hogy mi lesz Izrael sorsa, ha Amerika és esetleg Izrael megtámadná őket légi úton. Ma pedig az iráni PressTV-ben az iráni vezérkari főnök azt mondta, ha netán Iránt meg mernék támadni, akkor Amerikát a pokolra küldenék...Szóval ez az ábra pillanatnyilag.
Kép: Nyahu és az iráni parancsnok, aki viszont nem viccel

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/obama-nem-t%C3%A1rgyal-netanyahuval


Az iráni rajzfilmet érdemes megnézni!

www.haaretz.com/news/middle-east/1.574995



Az USA fegyverkezik: ha van fegyver, lesz háború is

Obama elnök azt javasolja, hogy az USA 2014-ben 496 milliárd dollárt költsön katonai célokra. Ez mintegy négyszerese Magyarország éves GDP-jének. Az USA fegyverkezik. Ha van fegyver, kell háború is. Az USA háborút akar, és ebbe a háborúba belerántja szövetségeseit is.

süti beállítások módosítása