Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Krím létrehozza saját védelmi minisztériumát

2014. március 05. - Andre Lowoa

Krím újonnan kinevezett kormányzója bejelentette, hogy a térség megalakítja saját védelmi minisztériumát. A helyi biztonsági erők - beleértve a rendőrséget és hadsereget is -, melyeket korábban Kijevből irányítottak, a helyi kormány ellenőrzése alá lesznek vonva.

Szergej Akszionov, a helyi kormány vezetője azt is bejelentette, hogy a korábban március 30.-ra tervezett népszavazást az autonóm térség sorsáról az eredetileg tervezettnél korábban megtartják. Akszionov egyelőre nem nevezte meg, hogy ki áll majd a védelmi minisztérium élén, egyelőre az ő kezében összpontosul az összes karhatalmi erő irányítása.

Mostanra Harkov mellett több nagyváros és régió is jelezte, hogy ha a Krím-félsziget függetlenedik Ukrajnától, része akarnak lenni az új államalakulatnak. Így könnyen lehet, hogy a Krímen kívül több régióban is népszavazást tartanak majd az Ukrajnából kiválásról, melynek békés átmenetét a függetlenedő krími hadsereg fogja biztosítani.


http://www.hidfo.net/2014/03/04/krim-letrehozza-sajat-vedelmi-miniszteriumat

A krími hatóságok lekapcsolhatnak bármilyen ukrán hírcsatornát


A Krími Minisztertanács határozata szerint "A megfelelő szervek lekapcsolhatnak minden olyan ukrán televízió és rádió adást, ami hazugságokkal próbálja befolyásolni a Krími Autonóm Köztársaság lakosságát". Ez amiatt került bevezetésre, mivel a jelenlegi illegitim kormány megkezdte a hazugságdömpinget a lakosság megtévesztése és egymás ellen fordítása céljából. Kedvelt torzításuk az "Orosz invázió a Krím-félszigeten" című illetve tartalmú közlemények.

Hídfő.net | Oroszpárti tüntetés a Krím-félszigetenOroszpárti tüntetés a Krím-félszigeten, Szevasztopol, 2014.03.01.


Saját tisztjeit zárta el az ukrán haditengerészet - félnek az átállásoktól


A RIA Novosztyi egy személyes kapcsolaton keresztül értesült arról a megdöbbentő helyzetről, ami mostanra az ukrán fegyveres erőknél kialakult. A kapcsolat szerint az ukrán haditengerészet személyzete szabály szerint fogva tart több mint 50 tisztet (saját tisztjeiket) a bázisokon, mert a kormány attól tart, hogy mindannyian átállnának a krími hatóságok oldalára. Most, hogy Krím létrehozta saját Védelmi Minisztériumát és haditengerészetét (melynek élére a kijevi kormány által kinevezett vezető állt át), fokozott a "veszélye" annak, hogy a haditengerészet tiszti kara összességében átáll a keleti kormány oldalára.

Berezovszkij ellentengernagy - ő már átállt, és megalapította a független krími haditengerészetet

Szergej Akszionov, Krím kormányzója újságíróknak bejelentette, hogy több mint 5500 ukrán katona már átállt a krími hatóságok oldalára. A haditengerészettől is számítanak még emberekre, akik nem hagyhatják el az ukrán flotta központját, mert vezetőik tartanak az átállástól.


http://www.hidfo.net/2014/03/05/sajat-tisztjeit-zarta-el-az-ukran-haditengereszet-felnek-az-atallasoktol


Szerb önkéntesek érkeztek Szevasztopolba


Tucatnyi önkéntes érkezett Szerbiából Szevasztopolba, hogy a helyi önkéntes milíciákhoz csatlakozzanak. A szerbek érkezését külön sajtótájékoztatón jelentették be a városházán. "Érkezésünk célja segítségnyújtás orosz testvéreinknek ezekben az időkben, amik nagyon hasonlóak a Balkáni háborúban Szerbiát ért atrocitásokhoz." - nyilatkozott a szerb kontingens vezetője, Milutin Maliszics. "Tetteinkel meg szeretnénk hálálni a sok orosz önkéntes áldozatát amit az 1999-es koszovói konfliktusban hoztak haznánkért." Hozzátette még, hogy külön a kozákok meghívására érkeztek, és az egyik ellenőrzőpont védelme és fenntartása lesz a feladatuk.

Természetesen a Magyar Kormány továbbra is nagyokat hallgat a témában.

Hídfő.net | Szerb önkéntesek érkeztek SzevasztopolbaSzerb önkéntesek érkeztek Szevasztopolba, 2014.03.05. A képen a szerbek által ellenőrzött átjáró látható.



A nyugati és hazai liberális média kedvenc hazugságai közé tartozik, hogy orosz invázió van a Krím-félszigeten. Tekintsük át röviden az idevágó tényeket.

1, A Fekete Tengeri Flottát fel akarták osztani Oroszország és Ukrajna között a szovjetúnió 1991-es felbomlásakor, ám ez egy elhúzódó vita tárgya lett.

2, A felek 1997-ben végre megegyezésre jutottak a krími katonai bázisokat és az ott állomásozó flottát illetően. E szerint Oroszország kapta a flotta 81.9%-át, de előbb ki kelett fizetnie ukrajna részére 526,5 millió dollárt. A szerződést végül 1999-ben írták alá.

3, Moszkva évente 97.75 millió dollárt tekint semmisnek az Ukrán államadósság Oroszország fele fenálló részéből, ezért cserébe használhatja az ukrán felségvizeket, rádiófrekvenciákat, valamint ez az összeg tartalmazza az orosz hajók által okozott környezetre káros hatásokért a kompenzációkat.

4, Az eredeti megállapodás szerint a Fekete Tengeri Flotta 2017-ig állomásozhat a Krím-félszigeten, ám ezt később meghosszabították 25 évvel.

Hídfő.net | Fekete Tengeri Flotta egyik hajója érkezik SzevasztopolbaA Fekete Tengeri Flotta egyik hajója érkezik Szevasztopolba, 2014.03.01, Krím-félsziget.

5, Az 1997-es megállapodás megengedi 25,000 főnyi orosz katonaság, 132 páncélozott jármű, 22 katonai repülő és 24 darab 100mm-es kalibernél kissebb ágyúval felszerelt löveg állomásoztatását a félszigeten.

6, A fentieknek megfelelően, jelenleg 5 haditengerészeti hadosztály állomásozik a félszigeten.

7, A haditengerészeti egységeken kívül két reptere is van az oroszoknak a félszigeten, egyik Kacha, a másik Gvardeysky környékén.

8, Az orosz tengerparti erők a 1096. Légvédelmi Rakéta Ezredből és a 810. Tengerészgyalogos Brigádból áll, ez utóbbi 2,000 tengerészgyalogost jelent.

Láthatjuk tehát, hogy az illegális kijevi kormány bejelentése az Egyesült Nemzetek felé, miszerint Moszkva 16,000 katonát küldött a Krím-félszigetre, orosz invázióként lett tálalva, holott Oroszország csak kihasználja a szerződéses lehetőségeit.


http://www.hidfo.net/2014/03/05/nyolc-teny-krim-felszigetrol-amit-liberalisok-kifelejtettek-hirekbol

süti beállítások módosítása