Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

NATO-beavatkozás az IMF profitja védelmében

2014. február 28. - Andre Lowoa

Az atlantista ukrán kormány élére frissen kinevezett Jacenyuk bejelentette, hogy az általa vezetett kormány támogatni fogja az IMF "javaslatait" akkor is, ha azok népszerűtlenek lesznek. Egyben azt is kijelentette, hogy kormánya kész bármit megtenni az IMF hitelért. Az IMF által támasztott feltételekről itt olvashat, ezeket az intézkedéseket fogja sorban megszavazni a Jacenyuk-kormány, ami nyílt támadás Ukrajna népei ellen.

Arszenij Jacenyuk, az IMF helytartója, fizetett provokátor

Ahogy elhangzott az IMF-nek tett hűségeskü, Joe Biden amerikai alelnök bejelentette, hogy ezesetben az Egyesült Államok üdvözli a kormány megalakulását. Egyben támogatásukról biztosította az illegitim ukrán kormányt a "rend helyreállításában" és a reformok (IMF diktátumok) bevezetésében.

Az amerikai támogatásra válaszul az ukrán cionfasiszták kérték az ENSZ Biztonsági Tanácsának azonnali összehívását annak okán, hogy az orosz csapatok bevonultak Dél-Kelet-Ukrajnába. Ismét ugyanott tartunk, ahol a grúz háborút megelőzően: a NATO csatlósállamai szólítják fel a NATO-t a katonai konfrontációra Oroszországgal. A grúz háború idején Orbán játszotta el ezt a szerepet, ma a zsidó Jacenyuk.

Kíváncsian várjuk, hogy a magyar külügy mikor fog beállni a sorba, hogy a korábbi gyakorlatnak megfelelően Moszkva elleni fellépésre sürgessék a nyugati katonai tömböt. Vagy mostanra már fordult a köpönyeg, a nyugatiak nem fizetnek eleget?

http://www.hidfo.net/2014/02/28/nato-beavatkozas-az-imf-profitja-vedelmeben



Gyorshír: az illegitim zsidó kormány leváltotta az ukrán vezérkari főnököt


Korábban közöltük, hogy az ukrán szélsőjobb nagy erőfeszítések árán ugyan, de elérte, hogy a zsidó Timosenkó zsidó helyettese, Olekszandr Turcsinov lett az új főparancsnoka az ukrán hadseregnek. Ex-moszad ügynökünk harmadik napja van az ellenzék szerint hatalmon, és meglepő módon, ahelyett, hogy az ország pénzügyi stabilitásával foglalkozna, a hadsereg felé kacsingat. Most épp leváltotta az ukrán vezérkari főnököt, Yuri Ilyint. Hadd találjuk ki, az új vezérkari főnök szintén zsidó lesz, és Tiomosenkó vagy Turcsinov csatlósa. Amennyiben ez megtörténik, és fegyveres konfliktusra kerül sor a cionfasiszták és az oroszok között, ismét tisztességes ukrán és orosz fiatalok halnak majd meg, csak mert a zsidók hatalmat akartak megint.

Hídfő.net | Gyorshír: az illegitim zsidó kormány leváltotta az Ukrán vezérkari főnökötYuri Ilyin, a menesztett vezérkari főnök. Feltehetőleg a legfőbb bűne az volt, hogy nem cionfasiszta.

http://www.hidfo.net/2014/02/28/gyorshir-az-illegitim-zsido-kormany-levaltotta-az-ukran-vezerkari-fonokot



A legfőbb latorállam támogatja az ukrán terroristakormányt!


Joe Biden amerikai alelnök csütörtök este felhívta telefonon Arszenyij Jacenyuk újonnan megválasztott ukrán miniszterelnököt, és közölte, hogy az Egyesült Államok üdvözli kormánya megalakítását – jelentette be a washingtoni Fehér Ház.

Az Egyesült Államok támogatja az ukrán vezetést abban, hogy kikerüljön a politikai válságból, helyreállítsa a rendet, reformokat vezessen be az egészséges gazdaság kialakítása érdekében, tartsa tiszteletben nemzetközi kötelezettségeit és jó viszonyt alakítson ki szomszédaival – tette hozzá Biden.

Az új ukrán kormány amerikai elismerése szempontjából fontos ez a telefonhívás – jegyezte meg tudósításában az AP amerikai hírügynökség.

Washington korábban kijelentette, hogy a fővárosból való elmeneküléssel Viktor Janukovics ukrán államfő lemondott hatalmáról, bár Janukovics közleményben tagadta ezt. Biden többször beszélt vele korábban, a válság napjaiban.
(Hiradó)

Bal-Rad komm : Az amerikai alelnök ezzel az üdvözlettel kinyilvánitotta: az USA a világ bármely pontják TÁMOGATJA A TERRORIZMUST-amennyiben az a cionatlantizmus érdekeit képviseli!



Brüsszeli Európai Hazugsággyár, másnéven Fenevad elismeri saját helytartói kormányát


Az Európai Bizottság képviselője bejelentette, hogy az Európai Unió kész társulási szerződést kötni Ukrajnával. Oliver Bailly egy brüsszeli sajtótájékoztatón elmondta; „a társulási szerződés, valamint az átfogó szabadkereskedelmi övezetről szóló szerződés, amelyeket mi hajlandók voltunk aláírni novemberben, az asztalon fekszenek. Mi hajlandók vagyunk aláírni ezeket.”

Hogy milyen követelményeket tartalmaz a szerződés, amit Janukovics nem volt hajlandó aláírni, arról bővebben itt olvashat.

Bailly ezen kívül bejelentette, hogy elismerik az ukrán parlament legitimitását, emiatt elismerik az ukrán kormány legitimitását is. Vagyis az Európai Unió elismeri az általa hatalomra juttatott helytartói kormányt.

Ukrajnában hivatalosan továbbra is Janukovics az államfő, aki korábban már előkészítette Ukrajna csatlakozását a posztszovjet térséget újraegyesítő Eurázsiai Unióhoz.


http://www.hidfo.net/2014/02/28/brusszel-elismeri-sajat-helytartoi-kormanyat


süti beállítások módosítása