Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Liberális mesemondók

2014. február 27. - Andre Lowoa

Valami elképesztő mesemondásra képes a liberális média, ha a NATO terjeszkedésének eseményeit kell pozitív (vagy épp győzedelmes) színben feltüntetni.

A liberális média szerint 2011. szeptemberében Kadhafi természetesen azonnal elmenekült a NATO által ostromolt Líbiából. Utána visszatért, - de csak hogy a nyugati média megmutathassa a holttestéről készített hamis fotókat. Majd a liberális média szerint egymás után háromszor halt meg Kadhafi legkisebb fia. Mindháromszor világgá kürtölték.

2012-ben Asszád elnök menekült el a NATO által felforgatott Szíriából. Természetesen az Index által egekig magasztalt "lázadók" beszámolói ezt mind alátámasztották. Az senkit nem zavart, hogy a kormányerők közben agyonlőtték a NATO terroristáit és Bashar el Asszád azóta is Szíria elnöke.

Most épp Janukovics elnök Moszkvába meneküléséről készítettek szép színes nyilakkal tarkított ábrát (hogy a legbutább liberális is megértse).

Pedig ha Janukovics Moszkvába menekült, az nekik, liberálisoknak lenne a legrosszabb. Ugyanis Moszkva - amellett, hogy biztosítja Janukovics védelmét - nem fogadja el legitimnek a NATO-terroristák által felállított nyugati kormányt. Ha Janukovics tényleg Moszkvában van, még mindig ő a legitim államfő, és könnyen lehet, hogy tankokkal jön vissza. Azt hogyan fogják tálalni? Vélhetően nem ilyen szép színes nyilacskákkal...

A változatosság kedvéért az Index ismét hazudik


Az Index mai ukrajnával foglalkozó cikkében az elejétől a végéig az ismert liberális torzítással akarja hitelesíteni a Majdanon lezajlott felforgatást. Az ukrán államhatalom megdöntését a következő érvekkel akarják alátámasztani (mellette az orosz média tudósítói által leírt valós helyzet):

Nem volt fosztogatás. De volt, és nemcsak a boltokat és éttermeket, hanem még a téren is fogtak el rablókat, akik a tüntetőket fosztogatták. A tüntetések első heteiben már kiköltöztek a Majdanra a tolvajok, akik állandó jelleggel ott tartózkodtak. Napi szinten 18-20 lopásról, rablásról számolt be a rendőrség. A tolvajok minden esetben könnyen elvegyültek a tömegben, a téren ácsorgó emberek pedig több rablást is tétlenül végignéztek.

Ingyen volt az élelem. Valóban ingyen volt, a nyugati logisztikai rendszer gondoskodott az ellátásról. Ekkora tömeget hónapokon keresztül képtelenség spontán-önkéntes adományozók által ellátni, főleg, hogy ukrajnában az átlagos bérezés nagyon rossz. A Russia Today tudósítóitól tudható, hogy a térre nem csak a tüntetők mentek ki. Gyanakvó fiatalokról is beszámoltak, akik a téren tartózkodókat faggatták, hogy miből fizetik mindezt. Ugyanis a tüntetők egy része három hónapja folyamatosan tüntetett, spontán önkéntes felajánlásokból, vagy ahogy ők mondják "saját pénzből" lehetetlen ellátni ennyi embert.

Nem szemeteltek. Csak meg kell nézni ez első képet, a szobor körül óriási a szemét. Az egész Majdan bűzlött. Füst, vizelet és benzin szaga töltötte be a környéket, amire rendszeresen panaszkodtak azok a járókelők, akiknek - a tüntetőkkel ellentétben - továbbra is munkába kellett járni (reggelente a televizelt, füstölgő téren keresztül). Az épületekben súlyos károk keletkeztek, a kiégett épületek, kormos falak önmagukért beszélnek, de a fél belváros macskaköveit is felszedték, hogy legyen mivel a rendőröket dobálni.

Tábori kórházakban működtek az orvosok. Valóban sok volt az orvos és az ápoló. Egy részük nem, vagy rosszul beszélte az ukrán nyelvet. Ez többnyire nem zavarta azokat a tüntetőket, akik szintén nem beszéltek semmilyen, Ukrajnában használatos nyelvet. A gyógyszerek szinte kivétel nélkül latin betűs feliratokkal voltak láthatóak az orvosi munkát bemutató videókon. Nem ukrán gyógyszertárakból és kórházakból valók voltak, csakúgy, mint a tábori kórházak felszerelései sem. Ez a tény a legnyomósabb bizonyíték a külföldi támogatásra.

Volt fegyver a tüntetőknél is. Lőfegyvert elsőként a tüntetők használtak, az első halottak rendőrök voltak.

Nem volt központi szervezés, de mégis működött a rendszer. Ekkora tömeget ilyen hosszú időn keresztül csak jó kommunikációs eszközökkel rendelkező központi irányítás képes egy cél érdekében mozgósítani és műveletekre késztetni. Az egységes tevékenység a másik döntő bizonyíték a nyugati logisztikai támogatásra. Több irányzatot képviselő szervezet és tömeg egyben tartása nem csak központi vezérlést követel meg, hanem megfelelő tájékoztatást és propagandát is az együttműködés zavartalanságának biztosítása érdekében.

A védelem az afgán veteránok kezében volt. Voltak ott afgán veteránok is, de egyetlen egyet sem mutattak a videók és a fényképek. A nyugati szervezőket és kiképzőket viszont nem mutathatták, így a zavargók katonai vonala és annak vezetői a mai napig ismeretlenek.


http://www.hidfo.net/2014/02/27/valtozatossag-kedveert-az-index-ismet-hazudik


Janukovics törvényesíti az orosz csapatok bevonulását?


Viktor Janukovics ukrán államfő közleményt adott ki, amiben kinyilvánította, hogy továbbra is ő Ukrajna legitim vezetője, és figyelmeztette az atlantistákat a fegyveres konfliktus lehetőségére. Egyben kérte Oroszországot, hogy szavatolja az ő biztonságát az Ukrajnában a hatalmat megkaparintó extrémistákkal szemben.

"Az ország megannyi városában teret nyert az extrémizmus. Az én biztonságom és az államhatalomhoz hű politikusok testi épsége is veszélyben forog. Emiatt kénytelen voltam az orosz hatóságokat felkérni, hogy személyes biztonságomat garantálják."

Janukovics kijelentette, hogy a déli és keleti területek nem fogadják el legitim kormánynak a puccs által hatalomra jutott atlantistákat, valamint hogy ő egyelőre nem szólítja fel a hadsereget a helyzetbe beavatkozásra.

Janukovics egyben azt is kijelentette, hogy az ellenzékkel és az európai delegációval február 21.-én aláírt megállapodás feltételei nem teljesültek, emiatt azt semmisnek kell tekinteni.

Ez a nyilatkozat, az orosz Külügyminisztérium állásfoglalása, valamint a Dimitrij Medvegyev által mondottak körvonalazzák, hogy Ukrajnában előkészületek zajlanak az orosz csapatok törvényes bevonulására. Mindegy, mit csinál a nyugat, ha a törvényes államfő az országban zajló puccs kiteljesedését követően behívja az orosz csapatokat. Az orosz külügy már kinyilvánította, hogy a Nyugat-Ukrajnában formálódó atlantista kormányt nem tartja legitim hatalomnak.

http://www.hidfo.net/2014/02/27/janukovics-torvenyesiti-az-orosz-csapatok-bevonulasat


süti beállítások módosítása