Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Amerika most nem aggódik a demokráciáért

2014. február 25. - Andre Lowoa

Susan Rice amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó egy az NBC-nek adott interjúban "súlyos hibának" nevezte, hogy az orosz haderő megkezdte a bevonulást Ukrajnába...

...pedig az volt a súlyos hiba, amikor Susan Rice lemászott a fáról.

Az ITAR-TASS hírügynökség tegnap hamar lehozta a választ: az orosz Külügyminisztérium felszólította az asszonyságot, hogy munkakörének megfelelően az amerikai nemzetbiztonsági hivatalnak osztogasson tanácsokat, ne Oroszországnak.

A lapnak nyilatkozó forrás kommentálta Susan Rice tanácsosztogatását. Felszólította, hogy ehelyett a világ különböző részein jelen lévő amerikai csapatok elhelyezkedéséről adjon szakértői értékelést. Különös tekintettel azokra az alakulatokra, amelyek arra hivatkozva tartózkodnak egyes országokban, hogy bevonulásuk előtt "veszélyben volt a demokrácia".

Ukrajnában igencsak "veszélyben van a demokrácia" a nyugatiak fegyveres lázadása miatt. Az amerikaiaknak semmi oka meglepődni, ha az orosz tankok felvonulnak Kijevbe is. Mint Medvegyev is mondta; jelenleg nincs kivel tárgyalni.


http://www.hidfo.net/2014/02/25/amerika-most-nem-aggodik-demokraciaert



A NATO megszállta Ukrajnát, már csak idők kérdése mikor lesz lerombolva Róma és Párizs. Az is csak idő kérdése, mikor fog szinte egész Európában nyilvánosan kommunista diktatúra kialakulni.

A tegnapi napon tartott sajtótájékoztatót Anders Fogh Rasmussen az ukrán helyzettel kapcsolatosan. A NATO főtitkára a hozzá illő, széles mosolyú "szimpatikus" nyilatkozatot adta. Oroszország mennyire jó barátja a NATO-nak, milyen jó szomszédi viszonyban is vannak, és különben is közös érdek, hogy az ukrán nép jól éljen.

Eddig a reklám szövegelés. Immáron sokadik olyan háború zajlott és zajlik, amely a szírializált háborúk sorába tartozik. A nyugat taktikát változtatott, és a nemzetközi egyezmények alá eső reguláris hadseregek helyett úgynevezett zsoldos civil hadseregekkel vív háborút. Ennek próba alakulata volt a Blackwater. A tesztelések egy évtizedig zajlottak főleg arabok lakta vidékeken. Csak mellékesen jegyezzük meg, hogy a Blackwater civil hadsereg, de éppolyan jogokat élvez mint a hivatalos hadsereg, légi támogatást kérhet, drónokat használhat, és bárhol beavatkozhat a világon. A haszon mindebből? Civil ruhában háborúznak, így semmilyen nemzetközi egyezmény nem vonatkozik rájuk. Ha bárhol bukás történik, a nyugati államok mossák kezeiket, ezek nem a hadsereg tagjai, semmi közük hozzá.

Hídfő.net | A NATO nem szállja meg Ukrajnát - vagy mégis?Érdekes módon a "tüntetők" jól szervezett katonai jellegű akciói nem keltették fel az aggódó nyugat figyelmét...

A nyugatnak nagy gyakorlata van ebben a módiban, az első ilyen hadsereg annak idején őfelsége kalóza Drake kapitány volt, aki kalóz hadával bántatlanul fosztogathatott, gyilkolt, erőszakolt, ember és rabszolga kereskedelmet folytatott. Ezeknek a hadseregeknek semmi köze a civil ruhás alakulatokhoz, mint a kémek, vagy hírszerzők, beépített ügynökök, ők ugyanis az államhatalomhoz tartoznak, és lebukás esetén az államok rendezik egymás között a nézeteltérést is. Rasmussen elszólta magát, örömét fejezte ki, hogy az ukrán hadsereg nem avatkozott közbe. Pedig kellett volna, ugyanis maga Putyin is megállapította egy riportban, jól felkészített katonai akció zajlott Kijevben. Márpedig Putyin nem szokott vaktában beszélni. Természetesen a hadsereg pillanatok alatt letörhette volna a civil zsoldosok szervezte és vezette akciókat. Csak akkor bukik az újabb cionista mutatvány. A csel bevált, az új kalózbanda ismételten civilnek álcázva magát elérte amit a nyugat akart. Rasmussen beszéde a széles mosoly mögött semmi egyéb, mint Moszkva altatása. Az EU és a nyugat katonáinak már nem kell bevonulni Ukrajnába, már ott vannak, csak éppen civilben.

Ukrajnában a nyugat és kelet közötti háború már zajlik.


http://www.hidfo.net/2014/02/25/nato-nem-szallja-meg-ukrajnat-vagy-megis


Ukrajna: Az oligarchikus burzsoázia két frakciója vívott ádáz csatát

…”A tömeges tiltakozások nem öltöttek osztályjelleget ebben a konfliktusban. Az oligarchikus burzsoázia két frakciója vívott ádáz csatát.

A szervezettebb és felkészültebb nyugatbarát csoporthoz nacionalista és jobboldali radikális erők csatlakoztak. Ezek az erők ügyesen használták ki az emberek elégedetlenségét, és államcsínyt hajtottak végre…”

Petr Szimonyenko levele Ukrajna kommunistáihoz

Petr Szimonyenko a KPU első titkáraKedves Elvtársak!

Hazánk legdrámaibb időszakában írom Önökhöz ezt a levelem! Az elmúlt három hónap tragikus eseményei vérontásba torkolltak, emberek haltak meg.
Ukrajna állami létét, területi egységét, szuverenitását veszély fenyegeti.

Az elmélyült társadalmi elégedetlenség Janukovics és köre elleni megmozdulásokat eredményezett. A rezsim által becsapott és kifosztott emberek megértették: a kampányígéretek csak ígéretek voltak-és maradtak.

A Janukovics klán arcátlan harácsolása elidegenítette szavazóit és támogatóit.
Janukovics gyáván elhagyta posztját!

Ám a tömeges tiltakozások nem öltöttek osztályjelleget ebben a konfliktusban. Az oligarchikus burzsoázia két frakciója vívott ádáz csatát.

A szervezettebb és felkészültebb nyugatbarát csoporthoz nacionalista és jobboldali radikális erők csatlakoztak. Ezek az erők ügyesen használták ki az emberek elégedetlenségét, és államcsínyt hajtottak végre.

Ezzel egyidejűleg a Nyugat nyíltan és minden teketóriázás nélkül avatkozott be hazánk belügyeibe. Támogatta jobboldali törekvéseket, mivel azok teljesen megfeleltek a geopolitikai erőviszonyok általuk szorgalmazott megváltoztatása céljának Európában és a világban. Annak a célnak, hogy szétzilálják az évszázados kulturális, szellemi és gazdasági kapcsolatokat az orosz és ukrán nép, valamint a korábbi Szovjetunió testvéri népei között. Az USA, a NATO, az EU, az IMF és a különböző multinacionális cégek protektorátust ígértek Ukrajnának.

A Janukovics rendszer által kinevelt radikális neonáci erők intézkedései és cselekményei jelzik: örökösei ők a náci megszállóknak. Érdekük a feszültségkeltés, az antikommunista hisztériakeltés, banditatámadások Kijevben és más helyszíneken pártunk irodái ellen, a Lenin-emlékművek elpusztítása-megrongálása, a Nagy Honvédő Háború hőseinek gyalázása, erkölcsi és fizikai terror a kommunista párt tagjai ellen, és az a követelésük, hogy tiltsák be Ukrajna Kommunista Pártjának tevékenységét.

Mindez pedig azt jelzi, hogy ezek az erők magukhoz ragadva a hatalmat, törvénytelen köztörvényes bűnök kategóriájába tartozó cselekményeket hajtanak végre nemcsak a párt funkcionáriusai, hanem a kommunista “közkatonák” ellen is!

Az ilyen eseményekre fel kell készülnünk!

Ilyen körülmények között fokozottan kell arra ügyelniük a párt kádereinek, hogy éberségük ne lankadjon, nehogy provokátorok férkőzzenek sorainkba.

Fontos, hogy minden lehetőséget megragadva elmagyarázzuk az embereknek a kívülről irányított puccsot és annak céljait és annak az állampolgárokra jelentő veszélyeit.

A gyorsan romló gazdasági helyzetre, a növekvő munkanélküliségre, a bérek és a nyugdíjak elértéktelenedésére, a növekvő árakra és megélhetési költségekre, a burjánzó bűnözésre, az emberek további rohamos elszegényedésére.

Az Ukrán Kommunista Párt vezetősége, a KPU parlamenti frakciója a továbbiakban is megtesz mindent annak érdekében, hogy ilyen nehéz körülmények között is megvédje a dolgozók érdekeit, és Ukrajna egységét és területi sérthetetlenségét.

Kedves Elvtársak!

A párt új kihivások, új próbatételek előtt áll! Erőfeszítéseinket növelnünk kell az igaz ügy, – a szocializmus megteremtése érdekében.

Ukrán Kommunista Párt logoPetr Szimonyenko az Ukrán Kommunista Párt (KPU) első titkára,
a KPU parlamenti képviselőcsoportjának elnöke.

Bal-Rad

Szabad Riport megjegyzés : Ugyan ezt a levelet Szimonyenko Ukrajna kommunistáihoz írta, de érdemes figyelni az ukrán kommunisták helyzetértékeléseit az elnyomott és kifosztott magyar embereknek is. Sok dologban nagyon is hasonló problémákat vázolnak fel.




süti beállítások módosítása