Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az amnesztiatörvénnyel időt nyernek az ukrán hatóságok

2014. február 17. - Andre Lowoa

Ukrajnában ma érvénybe lép az új amnesztiatörvény, amivel a hatóságok ejtik az elfogott tüntetők ellen felhozott összes vádat, valamint az eddig őrizetbe vett EU-párti tüntetők közül valamennyiüket szabadon engedik. A törvény a december 27. és február 2. közt letartóztatott aktivistákat érinti, egy főbíró szerint összesen 259 főt engednek szabadon.

A kormány ennek feltételéül szabta, hogy a tüntetők ürítsék ki az általuk elfoglalt közigazgatási épületeket, - vannak olyan kormányhivatalok, melyek működése két hónapja ellehetetlenült, miután az EU-párti aktivisták megszállták. A kijevi városházából visszavonulás és az utcákra épített barikádok lebontása is a feltételek közt szerepel, ezeknek teljesítése már folyamatban van.

Vasárnap a tüntetők már visszavonultak a városházából, de azonnal meg is fogalmaztak egy fenyegetést, miszerint újra megrohanják az épületet, ha a hatóságok nem tartják be ígéretüket és nem ejtik az aktivisták ellen felhozott vádakat. Igaz, inkább a hatóságoknak kell tartania attól, hogy a tüntetők nem tartják be a rájuk vonatkozó részt. Miután elengedik az aktivistákat, feltehetőleg rövid időn belül újrakezdődik a rendőrök elleni agresszió.

Mostanra több rendőr és egy bíró is áldozatul esett az országban működő terroristák merényleteinek. A tüntetések során ismeretlen fegyveresek a rendőrökre és civilekre is rálőttek, miközben felvételek bizonyítják, hogy se a kivezényelt rendőrök, se a tüntetők nem használtak éles lőfegyvert. Gyaníthatóan a NATO mesterlövészei működnek az országban, akik gondoskodnak a tüntetések radikalizálásáról és visszafogott hatósági fellépés esetén a kellő számú civil áldozatról.

A tüntetők szabadon engedése időnyerési stratégia a hatóságok részéről, amivel egyben az Európai Unió által fizetett aktivisták mártírképzési műveletét is megakadályozzák. Egyes csoportok a kezdeti megmozdulásokban nem vették részt, számos civil szervezet csak később, a "politikai foglyok" szabadon engedését követelve vonult utcára.


http://www.hidfo.net/2014/02/17/az-amnesztiatorvennyel-idot-nyernek-az-ukran-hatosagok



A Külügyminisztérium tétlensége hazánkba hozza az ukrán helyzetet


Gyurcsány Ferenc (Demokratikus Koalíció) és Szabó Tímea (Párbeszéd Magyarországért) szerint az új választási rendszer miatt áprilisban intézményesített választási csalás fog történni. Még le sem zajlott a szavazás, ezt így kész állításként máris előre kijelentették. Eddig is tudható volt, hogy a baloldal nem akarja megnyerni a választásokat, ehelyett a választások hitelességének megkérdőjelezésére és utcai zavargásokra akarnak tömegbázist építeni. Mostanra ezt nyilvánosan be is ismerték.

A helyzetet súlyosbítja az EBESZ nemrég kiadott állásfoglalása, ami úgy tűnik, a balliberális erők által előkészített utcai zavargásoknak tömegtámogatást hivatott biztosítani. A magyar külügyminisztérium hivatalosan felkérte az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezetet, hogy áprilisban küldjön Magyarországra választási megfigyelőket, - amit az EBESZ következetesen visszautasított. A szervezet válaszában közölte, hogy nem tervezi a választások szisztematikus ellenőrzését, ehelyett csak korlátozott (részleges) választási megfigyelő misszió kiküldését tervezi.

EBESZ, AJC, Mazsihisz - hányan támogatják még a felforgatásban?

Azzal, hogy az EBESZ nem hajtja végre az országgyűlési választások teljes ellenőrzését, a felforgatást tervező balliberális erők malmára hajtja a vizet. Ugyanis a választások szisztematikus ellenőrzése esetén kivennék a liberálisok kezéből az egyetlen ütőkártyát, a választási csalásra hivatkozást. Mivel az EBESZ ennek ellenére csak részleges megfigyelést hajt végre, megalapozza a balliberálisok kormányellenes propagandáját a választások utáni időszakra.

Látható, hogy a hazai radikális atlantista vonal az európai uniós szervezetek teljes támogatását élvezi. Ha a balliberálisok nem tudnának választási csalásra hivatkozni, senkit nem érdekelnének a megmozdulásaik, országosan alig néhány száz embert tudnának megmozdítani az akut holokausztozással és az összes hiteltelen propagandafogásukkal együttvéve. Az EBESZ látványos visszavonulása azonban utat nyit a felforgatásnak.

A magyar külügynek most törekednie kell arra, hogy az áprilisi választásokra a lehető legszélesebb körből (keletről és nyugatról is) nemzetközi megfigyelők érkezzenek, akik alátámasztják majd a választások eredményének hitelességét. Ellenkező esetben a balliberálisok nem néhány száz, hanem több tízezer embert visznek az utcákra, akik el fogják hinni, hogy választási csalás történt. Most a Külügyminisztériumon a sor, hogy megakadályozza Magyarországon az ukrán állapotok kibontakozását. Kérdés: akarják-e egyáltalán?


http://www.hidfo.net/2014/02/17/kulugyminiszterium-tetlensege-hazankba-hozza-az-ukran-helyzetet


 

süti beállítások módosítása