Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Dózsa György Év

2014. február 16. - Andre Lowoa

Az idei az 1514-es Dózsa György nevével fémjelzett felkelés emlékéve. Az MNA történelme során először hirdet meg személyhez vagy történelmi eseményhez köthető évet. Az MNA számára az idei év A Dózsa György év, így idei propagandánkban, megemlékezéseinkben, táboraink szellemiségében erre a történelmi eseményre fogunk fókuszálni.

A magyarság történelme szempontjából hatalmas jelentősége van az 1514-es felkelésnek, és annak leverésének, valamint a végjátéknak. A Mátyás királyunk halála utáni időszak egy rendkívül zavaros, ellenségeskedésekkel, hatalmi belviszályokkal terhelt időszak volt. Természetes - és akár kórusban is mondhatnánk - hogy mindennek elsősorban a szegényebb rétegek, a parasztság látta a kárát első sorban. A felkelés követelései messziről sem lettek volna teljesíthetetlenek, a "nemesi" rétegben azonban semmiféle tárgyalás készség nem volt. A felkelés rendkívül durván verték le, és torolták meg - hozzá kell tenni külföldi erőkkel karöltve.

Hídfő.net | Dózsa György ÉvDózsa György

Mellékesen megjegyzendő, hogy ez az első olyan belháború, ahol már előkerül a magyar zsidó ellentét. A Fugger család Mátyás király halála után megkaparintja a magyar aranybányák kitermelésére és az aranyverésre való jogot, és rézzel keverve adják ki a magyar aranypénzt, amely így pillanatok alatt elértéktelenedett, és ezzel összedöntötték a magyar pénzpiacot. Európa egyik legerősebb értékű pénze volt a magyar arany. Mindezt pedig nagyon megsínylette a gazdaság és a nép.

Számunkra, és vallási értékelésünk alapján azonban akkor a magyarság elárulta önmagát. Az országot vezető nemesi réteg elárulta saját népét, és így magára vonta a büntetést is. A vezeklés kezdete, az alig tíz évvel későbbi Mohácsi csatatéren kezdődött, ahol a felkelést leverő nemesség jó része holtan maradt a harcmezőn. És ezzel megindult az ország szolgasorba döntése, amely 500 éve folyamatosan tart, és egyre mélyebbre taszítja a magyarságot, és darabolja szét hazánkat. Először a török uralom, majd a Habsburg kutyák uralma következett, mely a Trianoni békediktátummal ért véget. De a bajoknak ezzel nem lett egycsapásra vége. Most, mikor 25 évvel ezelőtt hazánk valóban teljesen függetlenné válhatott volna, magukat magyarnak hazudó zsidók (Antall és csapata, "rendszerváltó" pártok) elhazudták a változást, és újra nyomorba döntötték népünket. Számunkra nagyon fontos az idei év, mert hisszük, hogy 500 év büntetés elég volt népünknek, és elkezdődik a változás időszaka.

Táborainkba, ünnepeinkre és megmozdulásinkra ebben a szellemiségben várjuk az új jelentkezőket, ifjakat és idősebbeket, férfiakat és hölgyeket, hogy elkezdjük az újjáépítést. Felújítunk sok olyan dolgot, amelyben az MNA úttörőnek számított, sok lépésünket már ehhez a szellemiséghez igazítunk a jövőben. Az MNA újraszerveződve egy teljesen más és magasabb minőségben fogja folytatni a munkát, hazánk felemelkedésére.

Magyar Nemzeti Arcvonal Vezetőség

süti beállítások módosítása