Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Brit kiképzőtisztek készítik fel az ukrán felforgatókat

2014. február 14. - Andre Lowoa

A Baltikum nacionalista szervezetei megállapodtak egy nemzetközi tanács létrehozásáról, ami úgymond "Ukrajnát támogatná", - olyan ez, mint a "Szíria Barátai" konferencia, amin Szíria összes ellensége összeült tanácsozni.

A Baltikum nacionalistái most egy "független" szervezetet hoznának létre, ami "hiteles tájékoztatást ad" Európa számára a valós ukrán helyzetről. Valójában egy újabb nemzetközi paktum létrejöttének lehetünk tanúi, ami felgyorsítaná Ukrajna etnikai/nemzetiségi alapon történő szétszakítását.

A tanács egyelőre Lettország Nemzeti Szövetségéből, a Litván Nemzeti Unióból és Észtország Konzervatív Néppártjából áll, akik megállapodtak egy közös médiafelület létrehozásáról, amin Ukrajnával kapcsolatos híreket fognak közölni. Ennek az együttműködésnek egyben az is célja, hogy az Ukrajnában gyújtogató és a rendőrökkel utcai harcot folytató nemzeti radikálisoknak anyagi támogatást biztosítson.

Ez a "tanács" nem csak médiafelületet és támogatást biztosít az ukrán nemzeti radikálisok számára, de lehetővé teszi, hogy a felforgatók még radikálisabban, még több erőszakkal léphessenek fel Ukrajnában, mert a számonkérés elől balti szövetségeseikhez menekülhetnek.

Az Oroszország hangja szerint a balti nemzeti radikális csoportok támogatásaként brit kiképzők is jelen vannak a három országban, akik a későbbiekben kiképzésben részesítenék az ide menekülő ukrán felforgatókat is.

A litván szervezet 43000 euróval támogatja a Majdan aktivistáit, valamit arról is újabb hírek láttak napvilágot, hogy az összecsapásokban megsebesült aktivisták Litvániában részesülnek orvosi ellátásban. Ez a fedőtörténet akarja magyarázni, miért vannak az ukrán nacionalisták több hetet-hónapot Litvániában, ahol valójában brit kiképző tisztektől gyors felkészítésben részesülnek.


http://www.hidfo.net/2014/02/14/brit-kikepzotisztek-keszitik-fel-az-ukran-felforgatokat



Merkel is részt vesz Ukrajna felforgatásában


Angela Merkel német kancellár február 18-án Berlinben találkozik az ukrán "ellenzék" vezetőivel. Annak az ellenzéknek a vezetőivel, ami mostanra több rendőr, egy bíró haláláért felelős, miközben rendszeresen fenyegetik a hatóságokat atomerőművek elleni terrortámadásokkal.

A német kancellár sajtóértesülések szerint a héten többször is telefonált Viktor Janukovics ukrán elnökkel, és többek közt "felszólította, hogy ne alkalmazzon erőszakot a tüntetők ellen". A beszélgetés érdekes lehetett, - ha Janukovics nem is tette le a telefont, azt bizonyára megkérdezhette, merre vannak a német nemzetbiztonsági hivatal által tavaly év végén toborzott, ukránul, oroszul tudó európai állampolgárok, mert a Berkut alakulatai által összefogott terroristák bizony nem nagyon tudnak ukránul. Igaz, magyarul se mindig tudnak, pedig magyar papírokkal jutnak be az országba.

Elképzelni is nehéz, mit mondhat egy agresszor ország kancellárja a részben általuk felforgatott ország államfőjének. Bizonyára nem a hogyléte felől érdeklődött. Talán ultimátumot adott és közölte, vegyenek példát a német népről holokausztozásban?


http://www.hidfo.net/2014/02/14/merkel-reszt-vesz-ukrajna-felforgatasaban


Ukrán nacionalista szervezetek:

Ukrán Patrióta (2005): Ez a szervezet azután jelent meg, hogy a Szociál Nacionalista Párt 2005-ben átnevezte magát Szvobodára (Szabadság). A bevallottan nemzetiszocialista szervezet kapcsolatát a nacionalista párttal az érintettek tagadják, de többek szerint a Patrióta a párt militáns szárnyaként működik. A szervezethez köthető akciók közül a leghíresebbek, amikor 2006 nyarán megakadályozták a vietnámi kisebbség által tervezett pagoda építését Harkovban, vagy amikor 2008-ban a UPA (ukrán gerilla-hadsereg a II. világháborúban) megalakításának 66. évfordulójára felvonulást szerveztek, és az összecsapásokba torkollott.

Trisub (1993): A szervezet neve ukránul háromágú szigonyt jelent, ami az egyik legfontosabb ukrán nemzeti jelkép. Ez társaság kevésbé radikális, mint az Ukrán Patrióta, de hasonlóképp erősen nacionalista. Gyökereik a Sztyepan Bandera által vezetett Ukrán Nacionalisták Szervezetének radikális szárnyához nyúlnak vissza, a szimbólumaik tulajdonképp ugyanazok. Híres megnyilvánulásuk volt, amikor aktivistáik 2010 végén egy láncfűrésszel levágták a Sztálin szobor fejét Zaporizzsja városában.

Fehér Kalapács (2013): Ez a kisebb kijevi szervezet nem igazán bír súllyal a radikálisok közt. Hírnevüket 2013 őszén illegális kaszinók elleni támadásokkal alapozták meg.

Ukrán Nemzet Tanács – Ukrán Nemzeti Önvédelem (1993): A szervezet több szakadás után elvesztette súlyát. Soraiban leginkább háborús veteránok vannak, akik a kilencvenes években harcoltak Abháziában és Csecsenföldön. A Leonyid Kucsma-ellenes tüntetések során 2001 márciusában több tagját börtönbüntetésre ítélték, mert kormányzati épületeket foglaltak el.

„Megértem, hogy Ukrajna fölött két óriás küzd, de az jobb lenne, ha Ukrajna megtanulná maga megoldani a problémáit.”


Az ukrajnai közvélemény arról tanúskodik, hogy a kormányellenes tüntetők összetétele korántsem egységes. a Baltikumban létesített kiképzőtáborokból beszivárogtatott európai országokból toborzott felbujtók, egyenlőre nem aktivizált fegyveres terroristabandák és a tévelygő "liberál-demokrata lakosság" mellett bizony ott vannak a tüntetéseken az ukrán nacionalisták különböző alakulatai is, akik főleg a kormányzati épületek elfoglalásában "jeleskedtek" eddig. Viszont, mint egységről aligha beszélhetünk, úgy láthatóan a célok sem egyöntetűek. Sőt, zavarosabbnál zavarosabb elképzelésekről szól már a fáma minden oldalról. Etnikai kérdéstől kezdve a nacionalistáknál, az Eu-cinkos Klicsko féle gyengekezű "ütés" is lassan leszerepel, még a híveik között is. A nacionalisták inkább lehetőséget látnak a hatalom megkaparintásában, mint Eu-konformizálást. Vajon a tegnapi amnesztiát kapott Eu-párti "politikai foglyok" elengedése meghatja a nacionalizmus híveit? Mivel a szabadon bocsátás egyik feltétele volt a kormányzati épületek kiürítése és visszaadása a karhatalom részére! már említettem, hogy azokat meg a nacionalisták vették birtokukba. De itt az a bökkenő, hogy nem nacionalista foglyokat engedtek el, mivel olyanok nem voltak vagy csak kis számban, hanem liberálisokat, szám szerint 253-at. Tehát minden -minden szóba kerül, csak a megoldás oldalog mindig tovább. És ez is a leszereplő kapitalizmus érdeke egyenlőre, ezt fenn is tartja ameddig lehet. Ukrajna nemesebbik józan gondolkodású néprésze nincs jelen ebben a kiherélt harcban, mert ők tisztában vannak vele, hogy jelenleg egy biztos pont van a világ(gazdaság)ban, mégpedig Oroszország és az ázsiai régió. Vagyis az ukrajnai gerjesztett helyzet egyenlőre nem az ukrán nép egészének a véleménye. A lázadók tömegtámogatása nagyon csekély, nem véletlenül szorgalmazzák a nyugati beavatkozást. Remélhetőleg Putyin Rendet teremtő keze hozzájuk is elér, csakhogy egy atyai pofonnal hazazavarva őket és végre helyrebillentsen mindent ezen a fer-tájon is. Csak legyen vége az Olimpiának! Vége lesz az "emberi jogoknak" is, meglássátok!

Gölöncsér Miklós

süti beállítások módosítása