Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

P. Szimonyenko: Magyarország (is) területi igényeket támaszt Ukrajnával szemben

2014. február 13. - Andre Lowoa

“Az Európai Unió és az Egyesült Államok nagy reményeket fűzött Ukrajna EU-s társulási szerződéséhez. Ám mivelhogy az elmaradt, dühös csalódottság lett úrrá rajtuk.”-jelentette ki Petr Szimonyenko, az Ukrán Kommunista Párt (KPU) elnöke.
Symonenko

Hangsúlyozta, hogy a nyugatiak és a NATO a már Észak-Afrikában és Sziriában jól bevált módszereket alkalmazzák Ukrajnában is.
Békés tüntetés-provokációk-a “forradalom” első áldozatai. A fegyveres összecsapásokat követik a közigazgatás épületeinek elfoglalása-párhuzamos kormányzati hatalom kiépitése-polgárháború-majd az EU és az USA “béketeremtő partraszállása”-végül bábkormány létrehozása.

“Az események velejárói voltak az amerikai külügy különböző tisztségviselőinek ide-oda utazgatásai Ukrajnában, az EU-biztosok országjárásai. Már semmit nem rejtegettek. Kathrine Ashton szavai világosak voltak: “Ukrajnára minden lehetséges módon nyomást kell kifejteni”. Az ún. “ellenzéket” pedig politikai és pénzügyi támogatásban kell részesiteni! Meg kell szerezni az elnöki széket, a hivatalokat pedig csatlósaikkal kell feltölteni”-mondta Petr Szimonyenko.

A KPU vezetője emlékeztetett a közelmúltban nyilvánosságra került telefonbeszélgetésre, amit az amerikai helyettes külügyi államtitkár Nuland az amerikai nagykövettel folytatott, amelyben nyiltan kimondta, hogy az ukrán kormányt le kell mondatni, és a helyére lépő új kormány az IMF utasitásait kell hogy kövesse.”

“Ezzel egyidejűleg a Nemzetközi Valutaalap nyomást is gyakorol Ukrajnára, súlyosbitani akarva a belső feszültségeket a közműdijak emelésével, szigoritani a nyugdij és egészségügyi kiadásokat, valamint a munkaügyi és a lakásügyi törvény szigoritásával családok tizezreit kivánja hajléktalanná tenni”

Az Ukrán Kommunista Párt vezetője hangsúlyozta, hogy a politika feszültségek eszkalálásának fő célja annak az amerikai stratégiának a kivitelezése, hogy Ukrajnát leválasszák Oroszországtól. Ebbe a “munkába” be kell vonni az EU és a NATO mellé rendelt non-profit szervezeteket, amelyek támogatására Mrs Nuland 1991 óta már több mint öt milliárd dollárt fordithatott.

Nem meglepő tehát, hogy ezek a non-profit szervezetek üvöltöztek a legelsőként és a leghangosabban akkor, amikor a Parlament elfogadta a rájuk érvényes regisztrációs törvényt, és ami alapján tájékoztatási kötelezettséget rótt rájuk az állam céljaikat és anyagi forrásaikat illetően. Látni kell, hogy most ezek a szervezetek közvetlenül is finanszirozzák a Majdan feghyveres csoportjainak kiképzését, és valójában jelentik a Nyugat számára az “ötödik hadoszlopot”-jelentette ki Petr Szimonyenko.

A jelenlegi politikai válság valós oka az oligarchikus hatalommal szemben alakult ki, amelynek feloldására, valamint a külföldi gazdasági integráció eldöntésére a kommunista párt népszavazást kezdeményezett.

Ezt a demokratikus megoldásra tett kezdeményezést az ország válságának elmélyülésében érdekelt oligarchák és a nacionalisták egyaránt elutasitják, és igy az ország a polgárháború határára sodródott.

“ez a magatartás és az igy kialakult helyzet PROVOKÁLTA ÉS TERÜLETI IGÉNYEK MEGFOGALMAZÁSÁRA ÖSZTÖNÖZTE KÜLÖNÖSEN ROMÁNIÁT, DE FELLÉP ILY MÓDON MAGYARORSZÁG, TÖRÖKORSZÁG, ÉS LENGYELORSZÁG is, ukrán területekre jelentve be igényt. Arra hivatkozva, hogy “ott élő honfitársaik biztonságát kell szavatolniuk akár katonai beavatkozással is.”

“A Nyugat által felpörgetett konfliktus az oligarchikus elnöki hivatal, és a neo-nacionalista “ellenzék” küzdelmévé vált, amely azzal fenyeget, hogy Ukrajna elveszti politikai és gazdasági szuverenitását. Ukrajna a geopolitikai csatatér szinterévé vált, ahol az USA, a NATO, és az EU akarja érdekeit érvényesiteni”-mondta az Ukrán Kommunista Párt vezetője, Petr Szimonyenko.
(kpu.ua )

Ukrajna is csatlakozik az Eurázsiai Unióhoz, figyeljétek a zászlót mindent elmond aki képes olvasni belőle


A Kreml egy vezető tisztviselője szerint vitán felül áll és Oroszország kész tényként kezeli, hogy Ukrajna csatlakozni fog az Eurázsiai Unióhoz. Szergej Glazijev elnöki tanácsadó a szerdán Moszkvában tartott gazdasági konferencián kijelentette, számítanak arra, hogy Ukrajna a közeljövőben felgyorsítja az integrációs folyamatot, de nem is jöhet szóba más út, mert Ukrajna számára öngyilkossággal érne fel az Európai Unióhoz csatlakozás.

A posztszovjet országokat újraegyesítő Eurázsiai Unió 2015-ben fog megalakulni. Miután Ukrajna hivatalosan is meghívást kapott az új szövetségi rendszerbe, Janukovics elnök nem írta alá az Európai Unióval a társulási szerződést, ehelyett az Oroszországgal fennálló kereskedelmi kapcsolatok gyors bővítésébe fogott, ami az integrációs folyamat kzdeti szakaszát jelenti.

A Moszkva által szervezett vámuniót jelenleg Belorusszia, Kazahsztán és Oroszország alkotja, ez a gazdasági tömb szolgál majd az Eurázsiai Unió alapjául, melyhez Ukrajna és a későbbiekben hazánk is csatlakozni fog. Magyarország szintén az eurázsiai integráció bevezető szakaszába érkezett - és ahogy Ukrajnában, a közeljövőben hazánkban is számolni kell az átmenetet kísérő viharos politikai átrendeződésre.


http://www.hidfo.net/2014/02/13/ukrajna-csatlakozik-az-eurazsiai-uniohoz


süti beállítások módosítása