Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Megkésett akció! Kihajították az uniós zászlót a Parlamentből

2014. február 13. - Andre Lowoa

Gaudi-Nagy Tamás jobbikos képviselő és Lenhardt Balázs ex-jobbikos, jelenleg független parlamenti honatya kidobott két európai uniós zászlót a Parlament ablakából.

A radikális párt képviselője a kollektív befektetési formákról és kezelőikről szóló törvényjavaslat záróvitájában a magyar termőföld megszerzésének lehetőségét hazaárulásnak nevezte és emlékeztetett arra, hogy a földtörvény elfogadásakor a Jobbik frakciója tiltakozásul elfoglalta az elnöki pulpitust. Gaudi-Nagy a felszólalásának végén az elnöki emelvényről elvette az egyik uniós zászlót (így tett a volt jobbikos Lenhardt is), majd a Kossuth tér felőli folyosón kidobták azokat az ablakon.

Gaudi-Nagy Tamás jobbiko...
Gaudi-Nagy Tamás jobbikos (j) és Lenhardt Balázs független képviselő, mielőtt kidobják a Parlament ablakán az Európai Unió, általuk az ülésteremből kihozott zászlaját az Országgyűlés 2010-2014-es kormányzati ciklusának utolsó ülése alatt

A radikális politikus a távirati irodának nyilatkozva azzal érvelt, hogy a termőföldek „külföldi prédává” váltak, amelyről elsősorban az Európai Unió tehet. Gaudi-Nagy szerint azért kellett az „ellenállás útjára lépni”, mert a parlamenti eszközök elfogytak. A jobbikos politikus a gyarmatosítás jelképének nevezte az uniós zászlót, amelyeket egyébként a Parlament munkatársai röviddel az akció után visszahelyezték a helyükre.

Mivel az esemény nem az ülésteremben történt, ezért külön eljárásban teszik meg a radikális politikusok elleni lépéseket – ezt már az Országgyűlés Hivatala közölte.
(NOL)

süti beállítások módosítása