Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Eltemették

2014. február 02. - Andre Lowoa

Hatalmas plexikoporsóban, teljes motoros-felszerelésben, kedves, 1967-es Harley Davidson Electra Glide-jának nyergében ülve temették el pénteken az amerikai Billy Standley-t – jelentette a Dayton Daily News.

A múlt vasárnap elhunyt mechanicsburgi férfi még 18 évvel ezelőtt találta ki, hogyan szeretne elbúcsúzni ettől a világtól. Először megvásárolt három sírhelyet elhunyt felesége sírja mellett, hogy biztosan elférjen benne a hatalmas üvegkoporsó, amelyet fiai készítettek el plexiből, acélelemekből és fából.

Tavaly Alzheimer-kórt állapítottak meg a férfinél, de végül tüdőrákban hunyt el múlt vasárnap. Öt balzsamozó készítette fel holttestét, amelyet fémmerevítőkkel rögzítettek ülő pozícióban a motor nyergébe. Utánfutón húzott üvegkoporsóját barátai motoron kísérték a temetőbe, a súlyos koporsót daruval emelték a sírba.

„Kértek már tőlünk egyedi temetést, de egyik sem volt ennyire extrém” – kommentálta a helyi temetkezési vállalkozó.

Dayton Daily News

süti beállítások módosítása