Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Őfelsége alattvalói ferde szemmel néznek ránk

2014. január 25. - Andre Lowoa

A kelet-európaiakat az Európai Unió másodrendű állampolgáraivá akarják süllyeszteni a gazdagabb tagállamok. Nagy-Britannia – a közösségi jogot felrúgva – máris megnyirbálta a szegényebb fertályról érkező munkavállalók szociális juttatásait, és e lépés a többi nyugat-európai országtól sem idegen.

Elsőnek a brit munkásokat vegyétek fel! – tüntetés a kelet-európaiak ellen
Az Európai Unió régi tagállamaiban már legalább két éve ferde szemmel néznek a földrész szegényebbik feléről érkezőkre. Az indulatokat most az korbácsolta magasra, hogy januártól a román és bolgár munkavállalók is korlátlanul mozoghatnak az európai munkaerőpiacon. A brit Telegraph napilap arra figyelmeztetett, hogy így 29 millió balkáni kap jogot, hogy Nagy-Britanniában éljen és dolgozzon. Az utóbbi hónapokban az angol sajtó egy része és a kormány is tényként kezelte az állítást: az EU legszegényebb térségéből tömegesen érkeznek majd munkavállalóknak álcázott léhűtők, akik a brit adófizetők pénzén élősködve igénybe veszik a szociális juttatásokat.

Nyugat-Európában – az iszlám bevándorlók után – új ellenségképet alakítottak ki. Az ötletgazda két éve az addig az iszlám európai terjedését ostorozó holland Geert Wilders, a Szabadságpárt elnöke volt, aki a megszorító intézkedések okozta indulatokat sikerrel irányította át az iszlám közösségről a kelet-európai munkavállalók felé.

Wilders legjobb tanítványának David Cameron bizonyult, amikor tavaly év végén kikelt a kelet-európaiak ellen, mondván: csak a juttatásokért jönnek Nagy-Britanniába. Ezért idén év elejétől szigorította a szigetországba érkező kelet-európai munkavállalók szociális ellátását: mostantól az újonnan jöttek az első három hónapban nem kaphatnak munkanélküli-segélyt.

Miután a feltételezésekkel ellentétben a román és bolgár munkavállalók nem özönlötték el Angliát, Cameron a legnépesebb kelet-európai bevándorlóközösség, a lengyelek ellen fordult. (A 1,5 millió kelet-európai bevándorló közül minden harmadik lengyel.) Jaroslaw Gizinski, a Heti Válasz varsói tudósítója szerint országában leginkább az verte ki a biztosítékot, hogy a brit kormányfő kijelentette: meg kell vonni a lengyelektől a családi pótlékot, mert azt hazautalják. Erre Radosław Sikorski lengyel külügyminiszter viszont úgy reagált: „Azok a külföldiek, akik hozzájárulást fizetnek a brit társadalombiztosításhoz, jogot formálhatnak a juttatásokra is.”
(Heti Válasz)


Bal-Rad komm : Őfelsége alattvalói-és Őfelsége Udvartartása-(lévén szó most itt Britanniáról) a szigetországukba érkezőket sohasem tekintették kedves vendégnek! Ha szükség volt rájuk-mondjuk igy-elviselték őket! Bár jobbára Őfelsége alattvalói szerettek inkább ellátogatni némi beszereznivaló után külországokba.

Őfelsége alattvalói szivesen elviselték a volt szocialista országok uniós csatlakozását, amig az Brittaniának zsákmányszerzési lehetőséget jelentett. Csakhát mostanra a zsákmány elfogyott-véget ért a jó világ! Szeretnék hát a Csatornán túl látni a gyarmatok népeit!
Őfelsége alattvalói CSAK jól tejelő turistákat szeretnének látni a ködös Albionban!
Őfelsége alattvalói szerint ezek a Közép-Kelet-európaiak rontják a Birodalom összképét, és pénzügyi egyensúlyát.
Őfelsége alattvalói kissé el vannak szállva önmaguktól!
Őfelsége alattvalói jobban kedvelik a muszlimokat!
Hát!-leljék bennük kedvüket!

süti beállítások módosítása