Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Zsák és a foltja!

2014. január 11. - Andre Lowoa

A kormány a csődeljárásról és a felszámolásról szóló törvény alapján stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette a Gotthárd-Therm Fürdő és Idegenforgalmi Szolgáltató Kft.-t és a WEST UNION INVEST Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t – a kormányrendeletek a pénteki Magyar Közlönyben jelentek meg.

A WEST UNION INVEST Kft. székhelye a Budai Várban lévő Úri utcában található. A 2004-ben alapított cég jegyzett tőkéje 577 millió forint, a cégjegyzésre pedig Princz Gábor jogosult.

A Gotthárd-Therm Fürdő és Idegenforgalmi Szolgáltató Kft. székhelye – a cégbejegyzési adatok szerint – Szentgotthárdon van. Jegyzett tőkéje a legutolsó, 2013. januári adat szerint szerint 140,2 millió forint. A társaság tulajdonosa a 2012. június 29-i bejegyzés alapján Szentgotthárd Város Önkormányzata.

A céginformációban a legutolsó, 2011. december végi adatok szerint 343,72 millió forint nettó árbevétel mellett 230,58 millió forint vesztesége volt a társaságnak. A WEST UNION INVEST ellen számos végrehajtási eljárás indult. A társaság 2012. végi mérlegében 377,9 millió forint nettó árbevétel mellett 247,32 millió forint veszteség szerepel. A tulajdonosa az Unioninvest Befektetési Zrt.

Az Unioninvest Zrt. 2005 őszén alakult, a jegyzett tőkéje azóta 200 millió forint. Ennek a társaságnak a cégjegyzésére is Princz Gábor jogosult. A cég tulajdonosa a Rufinus B Kft. Az Unioninvest a céginformációban fellelhető mérlegek szerint az utóbbi években nem folytatott gazdasági tevékenységet.
(MTI)


Bal-Rad komm : Bizony-bizony! Aki “arra” a Princz Gáborra gondol-jól gondolja! A művész lelkületű, malacképű egykori Postabank-hiénáról van szó, aki minden hazaáruló politikai maffiával KIVÁLÓ kapcsolatokat ápolt. (És hát a jelek szerint ma is ápol!)
Akit 2008 elején az akkori Fővárosi Ítélőtábla hanyag kezelés vétsége miatt pénzbüntetésre ítélt, akinek a jogerőssé vált ítélet értelmében 3,6 millió forint pénzbüntetést kell fizetnie. Ez ellen az ügyész súlyosításért, a védők viszont felmentésért fellebbeztek, így került a Legfelsőbb Bíróságra az ügy, amelyben első fokon, a Fővárosi Bíróságon még felmentő rendelkezés született.

A Legfelsőbb Bíróság mind a négy vádlott esetében helybenhagyta a korábbi ítéletet. A másik három vádlottra másfél-másfél millió forint pénzbüntetést szabott ki korábban a táblabíróság.

A bírság összege kevesebb, mint a volt Postabank-vezér egykori havi fizetésének fele, és mindössze tízezred része annak a kárnak, amit elvileg és gyakorlatilag is okozott.

Nos hát, most ennek a fokozottan veszélyes kártevőnek az irányitása alatt működő bűnszervezetet nyilvánitotta stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté a döbrögista horda!
Zsák a foltjával!

süti beállítások módosítása