Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Szilveszteri hajcihő

2014. január 04. - Andre Lowoa

Amellett, hogy a budapesti utcák szemétdombbá váltak (szilveszteri időszakon kívül is azok), a szilveszter most is bővelkedett érdekességekben. Sok ittas és kábítószeres került kórházba, ahol Zacher Gábor doktor úr vendégszeretetét élvezhették. Milliókat lövöldöztek el az agyatlanok tűzijátékokból és persze volt petárda is, bármennyire tilos volt is.

A IX. kerületben pedig az ország rejtett erőforrásai verekedéssel összekötött, középkori hagyományőrző kardos bemutatóval búcsúztatták az évet. Sajnos a szamurájkardos barna nindzsák között halott nem volt. A Lenhossék utca cigányfertőzöttsége 120%, magyarán az ilyen csetepaték nem mennek ott ritkaságszámba.

Egy ember pedig Budapesten megölte a szomszédjában élő rokonát és rágyújtotta a házát.

Megszületett az első gyerek az országban is, amely furcsa mód nem cigány volt, de Borsodban az első baba a semmirekellő söpredék köréből került ki és Kazincbarcikán született.

Szívderítő esetre is volt példa, mert Vácon ismeretlenek izraeli zászlót tettek egy lakás bejárata elé, amelyre figyelemfelkeltő petárdát is hajítottak. Így tovább fiúk az új évben is!

Ungvári Bertalan

süti beállítások módosítása