Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kijevben testet öltött egy csöppnyi "Európa"

2014. január 02. - Andre Lowoa

A kijevi rendőrség tegnapi közleménye szerint egyre több olyan bejelentést kapnak, amiben arra érkezik panasz, hogy a tüntetők miatt lehetetlen békében áthaladni a nagyobb tereken, mert provokatív csoportok rendszeresen zaklatják az ott áthaladókat.

Több mint egy hónapja táboroztak le a tüntetők a Függetlenség téren és környékén, ahol barikádokat és sátrakat emeltek. Azóta a közrend jelentősen romlott a területen. Bár a tüntetők nagy része megvezetett, békés állampolgár, megtelepedtek a tömegben olyan elemek is, akik kiváló megélhetési lehetőséget találtak az ott kialakuló káoszban. A bejelentések szerint lassan már lehetetlen áthaladni a téren anélkül, hogy valaki zaklatásnak vagy lopási kísérleteknek legyen kitéve. Csak a tegnapi nap folyamán 17 bűncselekményt regisztráltak a téren, ezek mindegyikét az állandó jelleggel ott táborozó tüntetők valamelyike követte el.

Szilveszter éjjel a főtéren - a szemetet azóta sem tudták felszedni, a másnaposak is ott maradtak

Az EU-párti tüntetők által elfoglalt Függetlenség téren részeg kötekedéseken kívül több nyilvánosan elkövetett rablást is regisztráltak. Ezek közös vonása, hogy a tüntetők többnyire egyáltalán nem segítenek az áldozatoknak, ehelyett félrenéznek és az elkövető könnyedén felszívódik a tömegben. Valódi illusztrációja ez az Európai Unióban uralkodó mentalitásnak. Kijevben kialakult egy pont, ahol meg lehet tapasztalni, milyen európai uniós állampolgárnak lenni.

Reméljük, miután mindezt megtapasztalták a hangzatos ígéretekkel megvezetett tüntetők, levonják a megfelelő következtetéseket, és a rendőrség is felszámolja ezt a fertőző gócot, ami mágnesként kezdte vonzani a "megélhetési bűnözőket".

http://www.hidfo.net/2014/01/02/kijevben-testet-oltott-egy-csoppnyi-europa

süti beállítások módosítása