Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Szíria - Összefoglaló az elmúlt napokról

2013. december 30. - Andre Lowoa

Az elmúlt pár hétben kissé hátrébb szorult a sajtóban a szír háború. Volt a liberális sajtó számára esélyesebb téma, először Ukrajna, majd jöttek a könnyedebb, de szintén nagy sajtófigyelmet kiváltott ügyek, az orosz-ukrán kapcsolat, Hodorkovszkij esete, a Femen és Pussy Riot idióták ügyei, most a terrorista robbantás Volgográdban.

Ennek ellenére a szír fejleményeket örömmel olvastuk az elmúlt hetekről. A hadsereg továbbra is offenzív műveleteket hajt végre. Nemrégiben írtunk a Qalamoon hegységben indított offenzíváról melyben mostanra hatalmas területeket tisztítottak meg. A jelentések szerint százszámra szedik össze a holttesteket a vidékeken. Napi szinten közlik a patkányok neveit, jelentős a külföldiek aránya. A felszabadultnak nyilvánított Homszból és Idlib tartományból harckocsi menetoszlopok közelednek Aleppo felé. Asszad egyértelműen kijelentette, hogy a Genf-2 tárgyalás előtt Aleppót fel kell szabadítani, és az iparterületeknek kormánykézbe kerülése preferált. Amennyiben Aleppo teljesen felszabadul, a terroristák az utolsó jelentős nagyvárost is elvesztették. A férgek kezdik feladni a Damaszkusz mellett még felügyelt területeiket. Valamennyi katonai csoport vezetője elmenekült már, csak utóvédharcok folynak. Az elmúlt három nap alatt 450 terroristát lőttek agyon. A bandák igyekeznek a Qalamoon hegységi harcokba becsatlakozni, hogy tartani tudják a Libanonnal határos területeket, utánpótlásban reménykedve. Nem sok esélyük maradt az ott folyó erőteljes offenzívával szemben.

Hídfő.net | Szíria, QalamoonQalamoon dombjai és lankái új esővédő réteget kaptak

A Genf-2 megbeszélésről pedig igen lealacsonyító módon kezdenek beszélni. Jelentősnek akarja bemutatni a szaúdi sajtó ezt a konferenciát, mivel nyakig benne vannak a felforgatásban, és szeretnének kikecmeregni belőle úgy, hogy közben a monarchikus berendezkedést is megtarthassák. Egy bohóckodás innentől az egész. Semmi esélye sincs már a terrorista bandának, arról nem is beszélve, hogy az igazi patkány módjára hazamenekülteket szedegetik össze a hatóságok, Tadzsikisztánban öt terroristát tartóztattak le mikor hazatértek, és a felforgatásban való részvételét le is csukták őket.



http://www.hidfo.net/2013/12/30/sziria-osszefoglalo-az-elmult-napokrol

süti beállítások módosítása