Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Oroszország - a paraziták új célpontja?

2013. december 28. - Andre Lowoa

A paraziták, amikor tönkreteszik a gazdatestet, egy új gazdadatestet keresnek maguknak, hogy tovább vegetálhassanak. Ez egy, a természetben is megfigyelhető jelenség. Az előrelátóbb -emberhez hasonló külalakot magukra öltő- paraziták nem várják meg a gazdaállat kimúlását, hanem már a haldoklás stádiumában keresik a lehetőséget az áttelepedésre (patkány módra elhagyják az elmerűlni készülő hajót), és olyan tenyészhelyet -birodalmat- keresnek, amely várhatóan a világ új vezető hatalma lesz. Itt újra megpróbálkoznak beférkőzni a hatalomba, illetve a vezetés számukra előnyös irányba történő befolyásolásával. Nem is kell sietniük, elég, ha a gyerekeik és unokáik kerülnek megfelelő pozícióba, mert ők hosszú távra terveznek (lásd galíciai bevándorlást Magyarosrszágra 1867 után). 

A zsidó azért tud beférkőzni mindenhová, mert folyamatosan az emberek alantas ösztöneit használja ki. Nincs benne erkölcsi gát, hogy akár a saját lányát kurvának kényszerítse, sőt eleve úgy neveli, hogy még büszke is legyen rá. Nincs semmiféle erkölcsi gondjuk azzal, hogy kupiba tegyék a lányukat, vagy meztelenkedő sztárrá neveljék. Megfigyelhető, hogy a női sztárokat eleve a szülők vezették abba az irányba, ott van Madonna esete, vagy akár Liz Taylor és a többi. Ha meg akarnak szerezni egy országot (gazdatestet), bármilyen ármányra legyen is szükség, nincs semmiféle visszatartó erő számukra. Egyetlen egy céljuk van, a hatalomba be kell jutni. Ezt folyamatos aknamunkával, az adott országban épp regnáló vezető elit alantas ösztöneinek kihasználásával, majd ezzel való zsarolással érik el legkönnyebben és leggyorsabban. Azt, aki a hatalomban van, és alantas vágyai vannak, a zsidó megcélozza, és ezen vágyait minden eszközzel teljesíti, mindegy hogy kit vagy mit kell beáldozni. Cserébe pedig posztot, pozíciót kér magának, ahová már nyomja befelé a saját zsidajait, akik újabb és újabb sötét vágyakat dédelgetőket keresnek, és pontosan úgy terjeszkednek alattomosan, mint a rák. Egy normális ember, egy épp közösségben élő ember erre képtelen. Így teljesíti be a zsidó a sátán munkáját. Ő semmi egyéb, csak fúrógép és kalapács a sátán kezében. 

Azonban van egy másik, talán még az előzőnél is veszélyesebb csoportja a hatalomba beférkőzni akaró parazitáknak. Egy részük kifejezetten intelligens és tanult. Hibátlanul használja az adott ország nyelvét - akár még le is szólja nyelvet rosszul beszélő vagy hibásan írót a gazdanép soraiból, hogy micsoda bunkó-, sőt, tanár vagy nyelvész is lesz belőle, és számos más területen képes magas képzettségre szert tenni. Ez csak arra jó, hogy rájuk hivatkozhat a többi zsidó, és reprezentálhatják velük a fajtájuk kiválóságát. Az a veszély is fennáll, hogy egy-egy szakterület vagy tudományág kontraszelektálttá válik és a zsidókon kívül nem marad kimagasló művelője - ezért a zsidók rendszerből való esetleges kikerülése után nem marad senki, aki megfelelő szinten értene hozzá.

Ismert mondás: "nem a hatalmat kell szidni, hanem közé kerülni". Ezek is ezt teszik évezredek óta, van hozzá valami különleges érzékük. Megérzik, amikor váltani kell és úgy helyezkednek, hogy előre kerüljenek - szabálytalan előzés -, kérdés, hogy az oroszok mennyire tudják ezt kezelni. Ha a sztálini irányvonalat előveszik, akkor az jelenthet egyfajta védelmet, de teljesen biztosak akkor sem lehetnek a sikerben, Roza Kaganovicsék Sztálint is megmérgezték, mint tudjuk.



http://www.hidfo.net/2013/12/28/oroszorszag-parazitak-uj-celpontja

süti beállítások módosítása