Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A magyarországi bértollnokok hazugságai

2013. december 22. - Andre Lowoa

Az átlagember híréhségét csillapító médiumok fontos feladatot hajtanak végre a jelenünket uraló, megszálló hatalom szempontjából. Gyakorlatilag a hírközlő szervek teljes spektrumát lefedik, mivel a manipulációs tevékenység csúcsáról van szó. Rájöhetünk arra is, hogy a hazugságok mély altatásban tartják az emberek nagy részét, esetenként pedig elfeledtetik velük a nyomort, aminek részesei, amiben kénytelenek az átvertek seregének sorait duzzasztani. A rendszerváltásnak hazudott időszaktól számítva láthatjuk, mennyire tragikussá vált a helyzet,vele együtt a mi helyzetünk. A kereskedelmi televíziók és rádiók megjelenésével elterjedő szellemi pestijárvány, gátlástalanságban kiteljesedő, torz hatása mára eszeveszett pusztítást végzett. Gyermekeink pedig ebbe a kórsággal egyenértékű, liberál-nihilista fertőbe születtek, erre ringott a bölcső, amiben aludtak, a raccsoló, magyartalan rádiós és televíziós műsorvezetők pedig szimpatikus figurákká váltak. A káosz okozóinak tudatos züllesztésének hatása könnyen bizonyítást nyer azzal, hogy néhány évvel ezelőtt, két kereskedelmi rádió műsorszórási engedélyének megvonására (valójában csak a rádiók átnevezéséről volt szó) tüntetési és elégedetlenségi hullám csapott le az országra. Itt az emberek tanúbizonyságot tettek afelől, hogy igénylik a mocskot. Kiállásuk a sátán mellett egyértelművé teszi számunkra, hogy feladatunk van, ha úgy tetszik küldetést hajtunk végre. Olyan küldetést, ami ellenpólusa a hazugságnak, a sötétségnek és megrontásnak. Mert a mi küldetésünket a szeretet hatja át és szeretet fonja körbe erejével.

Az internetes hírportálok is fontos részei a ránk ömlesztett beteg hazugságoknak. Az uszító, megosztó hazugságok és gúnyolódásuk a dolgozó, magyar nép ellen minduntalan tetten érhetőek. Az Index, Origo, Mandíner és társaik mind egy tőről fakadnak, elég csak a magyar nyelv számára idegenként hangzó neveiket végigböngészni az impresszumban. Tudjuk kik ők, a sötétség bértollnokai, Sion kígyójának propagandistái, az elferdült világ háborús bűnösei. Írásaikkal olyan hatást gyakorolnak a tömegre, ami elfeledteti velük a valós problémákat, elhiteti velük, hogy milyen nagyszerű a mai berendezkedés. Elhiszi a rezsicsökkentést, a nyugdíjemelést, belebeszélik, hogy "Magyarország jobban teljesít!". Felmagasztalják az emberben lakozó, állatias ösztönöket, ezért az sorozatos vétkeinek kalandjaiban éli meg az életét. Végül óriási ára lesz, atomizált ország, válás, depresszió és kín. Számunkra ez elfogadhatatlan. Ezért fújjuk meg a vész harsonáit, az élni akarás riadójeleit. Ezért üzenünk magyar testvéreinknek és ezért kínálunk valóságot és igazságot internetes honlapunkon. Mert az emberek egy része már nem kér a gyűlölet átjárta, hazug uszításból, nem megosztottságban, hanem szeretetben akar élni, egy olyan világban, ahol megbecsülik a munkást, a dolgozót, azt az embert, aki minden nap beáll az eszterga gép mellé vagy kiüríti a városok szemeteseit. Őket nem lehet tovább etetni hazugságokkal, mert nem kérnek a média sátánfattyaiból. Köszönjük régi és új olvasóinknak a bizalmat, ígérjük 2014-ben is folytatjuk a harcot, az igazság harcát. Nekünk kötelességünk az igazság szolgálata egy olyan világban, ahol a bűn már teljesen természetes dolog, ahol a törvény csak a felső osztályokat védi. Mi vagyunk azok akik képviseljük az elnyomottakat és árván maradtakat. Hűségünk a néphez arra kötelez bennünket, hogy az igazság kimondásával mutassunk helyes irányt.

A dolgozó népért! A magyar munkásért! Egy élhető országért!

Utunkról nem fordulunk vissza. Elég volt a média hazugságaiból. 

Dunai István

süti beállítások módosítása