Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

OTTHONVÉDŐ DEMONSTRÁCIÓ DEC. 16-ÁN BUDAPESTEN!

2013. december 12. - Andre Lowoa

Az “Együtt-Egymásért, az igazságért, a jog betartásáért” jelmondattal szerveznek a magyarországi otthonvédő mozgalmak egész napos demonstrációt december 16-án (Hétfő) Budapesten, a Kúria előtt. (Bp. V.k. Markó-u. 16.)

A demonstráció célja,hogy jó hangulatban, nagy létszámban jelezzük az igazság szolgáltatás felé, hogy figyelünk. Ezzel is megmutatjuk, hogy nem törődünk bele az elnyomásba, a kifosztásba. Bizonyára mindenki számára ismeretes, hogy a Kúria a most meghozandó döntésével nagyban befolyásolhatja a devizahiteles perek kimenetét. Mi az igazságot és a jogot szem előtt tartó, korrekt döntést várunk a Kúriától. Ne a bankok vezetői, ne a politikai elit döntse el, hogy mi az igazság. Annak a bírák előtt kell kiderülni a jog alapján a bizonyítékok, a szerződések átvizsgálásával. Értsük meg, ha ez nem így lesz, akkor Magyarországon bármit megtehetnek bárkivel, hiszen nem lesz védelem, nem lesz olyan fórum, ahol kiállhatunk az igazunk mellett. Nem szabad hagynunk, mert ez a halálunk lesz! Zomborszky- Fehér Zsolt a Devizahitelesek Mentőöve vezetőjének ötlete alapján bográcsban főtt ételt és meleg teát kapnak az ott lévő, arra járó emberek, hogy ezzel is jelezzük, sokunknak már csak az utca és az utcán osztott élelem marad majd, ha nem tudjuk kivívni a jog tisztaságot. A Kúria döntése után átvonulunk a Bajcsy Zsilinszky út – Lánchíd -Fő utca érintésével a Budai Központi Kerületi Bíróság elé. BÍRÁKAT AKARUNK, NEM BIRKÁKAT!-nyilatkozza Balog István, a Koppány Csoport alelnöke.


- Devizahitelek: Rendőrsorfal és tüntetés a Debreceni Ítélőtáblánál -

…”A lényeg az; harcoljon körömszakadtáig, és ne hagyja magát lerázni! – A családja és a saját életéről van szó!…”

Devizahitel-károsultak tüntettek december 11-én a Debreceni Ítélőtábla épületénél. A demonstrációt jelentős rendőri erő felügyelte.

Devizahitel-károsultak tüntettek szerdán Debrecen több pontján. A demonstrálók a Törvényszék és az Ítélőtábla előtt is felsorakoztak. Stefánné Tóth Judit főszervező, a Koppány Csoport debreceni szervezetének elnöke az Alföld Televízió Este7 című hírműsorának elmondta: ezen a két debreceni bíróságon még nem született olyan ítélet, amely a devizában elszegényedetteket védte volna meg. Hozzátette: a legnagyobb probléma azonban mégis csak az, hogy amíg tartanak a peres eljárások, addig sem állítják meg a végrehajtást – míg ilyen esetre sok más helyen már volt példa.

Kártérítést a népnek

(Elméletileg a végrehajtási eljárással kapcsolatos per, – a bíróság döntéséig, – halasztó hatályú, – ahogyan a végrehajtási kifogás is, amennyiben van még erre lehetőség. – Más kérdés, hogy a bíróság, vagy a végrehajtó, vagy az “új tulajdonosnak” mondott fosztogató, – aki ilyen aljas módon gyarapodott és elvette más otthonát, – ezt nem veszi figyelembe.

Javasoljuk ezekben az esetekben, – hogy az adós kérjen “birtokvédelmet” a bíróságtól, vagy akár az önkormányzattól, – a per idejére. – Ha elutasítják akkor sem adja fel! ÉLJEN PANASSZAL a magasabb bíróságnál, vagy akár az ügyészségnél. Vagy magánál a minisztériumnál!- A lényeg az; harcoljon körömszakadtáig, és ne hagyja magát lerázni! – A családja és a saját életéről van szó! – a szerk. SzRTI).

Kártérítést a népnek 3

A Debreceni Ítélőtáblát – illetve a demonstráció többi helyszínét is – rendőrök biztosították. A menet egyébként a Piac utcán haladt – ahol az egyik pénzintézet előtt is megállak tüntetni – a végső cél pedig a Petőfi tér volt, ahol meleg teával várták a demonstrálókat és a szimpatizánsokat, illetve a rászorulóknak ételosztást is szerveztek.

Fotók és videó: Miskolczi János

hajdupress.hu – SzRTI


süti beállítások módosítása