Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Grúzia majma Kijevbe érkezett, hogy támogassa a nyugatos csőcseléket

2013. december 07. - Andre Lowoa

Mihail Szaakasvili korábbi grúz elnök Kijevbe érkezett, hogy támogassa az ellenzéknek nevezett nyugatról támogatott csőcseléket.

Már találkozott a ferde hajlamú, UDAR pártvezetővel, Vitalij Klicskóval, és megvitatták az ukrán fővárosban uralkodó helyzetet. ”Ukrajnának nincs más választása, mint Európa, mert ez az elvek és értékek választása” – mondta a volt grúziai atlantista helytartó és háborús bűnös az újságíróknak. Szaakasvili felszólalni készül a kijevi Euromajdanon.

Eközben Maia Panjikidze grúz külügyminiszter kijelentette, hogy Mihail Szaakasvili volt elnök álláspontja nem esik egybe a grúz kormány álláspontjával.

A posztszovjet térség deviánsai és nyugatos pribékjei úgy tűnik most Kijevben koncentrálódnak - ez akár előnyös is lehet, hiszen egyszerre az egész csürhét vagonokba lehet pakolni és útnak indítani Vorkutára – irányított, közhasznú munkára egy jól koncentrált helyre.



http://www.hidfo.net/2013/12/07/gruzia-majma-kijevbe-erkezett-hogy-tamogassa-nyugatos-csocseleket

süti beállítások módosítása