Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

NAV-botrány: Újabb lenyelt csúsztatós média béka!

2013. december 01. - Andre Lowoa

Az elmúlt hetekben, mióta egy Horváth A. nevű, immár volt NAV-dolgozó, felszínre emelt egy-két senki számára már nem megdöbbentő hírt a nagy összefonódásokról. Máris korrigáló/szépítő tálalásban terjesztik hazugságaikat a prominens médiafelületek hazánkban kendőzve, a "mundér"(zsidó kifejezés) becsületét. 

Először kezdték, hogy Horváth A. soha nem volt adóellenőr. Az a tény senkit sem zavart, hogy ő ezt nem is állította magáról. Kizárólag csak azt, hogy ő a kiértékelési/összegzési osztályon volt munkatárs, így átfuthatott a kezei között több hivatkozott anyag is. Mindezt a média tálalta csak eladható szenzáció formában. Miután ez nem borzolta, nem nyugtatta a közvéleményt, tegnap gyorsan előástak egy 800milliós adócsalásról(Mátészalkai eset) szóló felgöngyölített ügyet. Természetesen híradós videofelvételekkel az elfogásról, gyorsított eljárás keretében történő vádemelésre átadva. Milyen hatékony az igazságszolgáltatás, ha érdekében áll? Az szintén nem baj ebben a bakiban, hogy a Horváth A. története nem az ilyen "piti körökről" szólt vagy tárt a nyilvánosság elé momentumokat/dokumentumokat. Hanem a kormányszintű garázdálkodókról rántotta (volna) le a leplet, ha egy kicsit jobban figyeltek! És nem nyelitek be/le az újabb csúsztatós média békát! Félre értés ne essék! Nagyon helyes, hogy felszámoltak egy ilyen bűnszövetkezetet. A nagyobbik baj az, hogy nem ők a felszínre hozott elkövetők! Ők csak a koncepció panoptikumának a kirakatai lesznek! 

A ma reggeli hírekben miért nem olvasok vajon erről bővebben egyik hírportálon sem? Botrány! 

Várhegyi Kálmán

süti beállítások módosítása