Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Zsidó pánik Ukrajnában

2013. november 24. - Andre Lowoa

Felharsantak Jerikó harsonái Ukrajnában. Csapnak most éppen olyan hangzavart, hogy belesajdul a szegény hallgató füle. Mikola Azarov a parlament előtt nyilatkozatot tett arról, miért állították le a tárgyalásokat az EU-val. Kifejezte abbéli reményét, hogy az EU támogatói megértik döntésüket azt, hogy a jelenlegi rendkívül rossz helyzetben Ukrajnának egyetlen lehetséges útja van, Moszkvával rendezni gondjait, megerősíteni a keleti gazdasági kapcsolatokat ami azt jelenti, hogy visszaszerezni a működőképes piacokat, és stabilizálni az ország energia ellátását.

A beszámolót végig az nyugatmajmoló, már előre tenyerét dörzsölő és most hoppon maradt ellenzék bekiabálásai zavarták meg. Visítanak az újságok, televízió adók, “művészkék” és “értelmiségiek”. Nem meglepő. Felsejlik előttük Moszkva buzikat elítélő kormányzati döntései, a perverziók és erkölcsi torzulások ellen tett rendelkezések, az egyház védelméről szóló törvények, a gyermekek védelméről szóló intézkedések, a buziklubbok, kurvatanyák elleni rendőrségi fellépések, és a sok sok dolog, ami annyit jelent számukra, a genetikailag torzult erkölcstelen fertő ellen fény lobbant az éjszakában. Mint tudjuk, a démon legnagyobb ellensége a fény, a tűz. Rettegnek is az ukrán nép lelkét fertőző démonok, hogy számukra is eljött a tisztítótűzzel való közelebbi megismerkedés ideje.


http://hidfonet.wordpress.com/

süti beállítások módosítása