Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az orosz fegyver export verheti az amerikait

2013. november 24. - Andre Lowoa

Szárnyalni látszik az orosz fegyver export. A legutóbbi fegyver kiállítások nagymenői, mint például a BMPT “Terminator2″ városi harckocsi hatalmas megrendelésekre számítanak. Az elmúlt pár hónap alatt több ország jelentett be nagyobb mennyiségű haditechnikai beszerzést. Ezek között a legnagyobb megrendelők a komoly haditechnikai kapacitással rendelkező Kína, vagy éppen India. Egyiptom is jelezte vásárlási szándékait, Szíria pedig már használja is ezeket. Most azonban Algéria állt elő olyan mennyiségű igénnyel, amelynek a legyártása is fejtörést okozhat. Hajók, tengeralattjárók szerepelnek a felsorolásban. Algéria megvásárolja a Bastion komplexumot, mellyel a szárazföldről képes lesz teljes Gibraltár ellenőrzésére és uralására.

Hídfő.net | Yakhont Bastion
Yakhont Bastion

Hídfő.net | MI-28
MI-28

S-400 és Tor légvédelmi rendszerekkel fedi le az országot. Nagy mennyiségű, 180 darab T90, hasonló mennyiségű BMPT 2, három századnyi Mi28 helikopter szerepel a listán. Emellett Szu 35 bombázók, kisebb csapásmérő repülők Jak130 minden felszereléssel, kiképző géppel, javító kapacitással.

Hídfő.net | Yak 130
Yak 130

Hídfő.net | BMPT2
BMPT2

Hídfő.net | BMPT2
BMPT2

Algéria mint francia volt gyarmat a mai napig erősen kötődik Franciaországhoz, és fegyvereit általában onnan szerezte be. Most azonban felmérte azt is, hogy mennyire hálásak a franciák az őket támogató országoknak (lásd Kadafi sorsa) és úgy fest biztosítani akarja magát még velük szemben is. Egy egész hadseregnyi felszerelést igényeltek meg az oroszoktól, mely megrendeléssel Oroszország elviheti a pálmát a legnagyobb fegyver exportőr sorban 2014-ben. Vietnam hasonló nagyságú fegyver vásárlási igényt jelentett be alig másfél hónappal ezelőtt.


http://hidfonet.wordpress.com/

süti beállítások módosítása