Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

KÍNA HAGYJA, HOGY A DOLLÁR TOVÁBB GYENGÜLJÖN

2013. november 23. - Andre Lowoa

KÍNA HAGYJA, HOGY A DOLLÁR TOVÁBB GYENGÜLJÖN

"Ahogy a dollár a haláltusáját vívja, aközben a törvénytelen Federal Reserve és a Wall Street-i bűnözők tovább növelik az arany árát, a papírhatáridős piacon, így a vezetés átcsúszik a Nyugat aranyából Ázsia kezébe" – mondta Craig Roberts. Dr. Paul Craig Roberts,szerkesztő, újságíró volt a The Wall Street Journal-nál és a Business Week lapnál és most a Press TV-t tudósította . Kép: a dollár mögött a kínai jüan látszik

Nekünk csupán annyi a megjegyzésünk, hogy az EURO már korábban elkezdte ezt a haláltusáját és reméljük, hogy az is ki fog múlni az amerikai ronggyal együtt.

DÉL-AMERIKA HÍRES NAGYJAI

Ilyen tablóképet sem Európa, sem Ázsia, sem Afrika, sem Amerika nem képes fölmutatni. Elnökök és más politikusok gyerekkori képei, amikor még nem volt sejthető, hogy mi lesz belőlük.

Balról jobbra a hírességek országonként: Kuba, Argentina-Kuba, Ecuador, Brazilia, Argentina, Uruguay, Bolivia, Brazilia, Venezuela.(facebook kép)

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/doll%C3%A1r-hal%C3%A1ltus%C3%A1j%C3%A1t-v%C3%ADvja




Az eurózóna-hazugsággyár újabb ostobasága, nagyon nem akarják a vezetők, hogy tudják mi az igazság,


Az eurózóna válságos országai, köztük Spanyolország és Írország, fokozatosan leküzdik a pénzügyi nehézségeiket, ami megteremti az egységes európai valuta stabilitását – jelentette ki Berlinben Wolfgang Schauble német pénzügyminiszter, felszólalva a Süddeutsche Zeitung újság által szervezett gazdasági fórumon.

Görögország gazdaságát illetően a szövetségi kormány tagja megjegyezte, hogy Athén küzdelme a válság leküzdésére felülmúlta a megfigyelők várakozásait.

A válságos állam költségvetési programjának erőfeszítéseit méltatta Angela Merkel kancellár is.
Oroszország Hangja

süti beállítások módosítása