Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Tipikus zsidó

2013. november 10. - Andre Lowoa

Az a zsidó befektetői társaság aki néhány éve a Velencei-tó mentén Sukorón kaszinó várost szeretett volna építeni, most feljelentette a Magyar Államot.

Az üzleti "biznisz" még a Gyurcsány kormány ideje alatt kezdődött, mint kiderült rengeteg összefonódás és korrupció mellett! Az Orbán kormány az ügyet felülvizsgálta és a befektetést leállíttatta annak kétes dolgai miatt.

Most a zsidó befektetők mintegy 100 milliárd forint megtérítésével pereli hazánkat, mondván nem csak a területre fordított pénzt szeretnék visszakapni, hanem az eddigi nyereséget is fizesse meg az állam.

Nem is zsidók lennének ha ezt nem így csinálnák, azon sem csodálkoznék ha majd a hosszan elnyúló per miatt még kamatokat is számolnának és azt is be akarnák vasalni rajtunk.

Uraim! Nem itt kell kaszinót építeni, hanem odahaza és ha jól megy, megfelelő reklámmal odacsábítani a kedves fajtársakat.

Mi sem vagyunk hülyék és tudjuk, hogy miért nem fog ez menni, mert attól az erkölcsi fertőtől és gusztustalanságtól ami az ilyen helyeken megy még a jó érzésű zsidók gyomra is kifordulna.

Aztán meg lehet, hogy nem a dollárt hagynák ott ajándékba hanem egy jó nagy bombát.

Jordán Mihály

süti beállítások módosítása