Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Amerika a Földközi-tengert is elveszíti

2013. november 10. - Andre Lowoa

Korrupciós botrányra hivatkozva felfüggesztették tisztségéből Ted Branch altengernagyot, az amerikai haditengerészet hírszerzésének vezetőjét és Bruce Loveless altengernagyot, a hírszerzési műveletek vezetőjét, így a két szerv átmenetileg vezető nélkül maradt.

Branchot és Lovelesst azzal gyanúsítják, hogy törvénytelen üzleti kapcsolat fűzi őket egy szingapúri céghez, mely hosszú időn át kapott megrendeléseket az amerikai haditengerészettől a hadihajók kiszolgálására. Az irreálisan magas árakon kötött üzletekért cserébe a korrupt vezetők "pénzügyi juttatásokban, drága utazásokban és prostituáltak szolgálataiban" részesültek.

Az Egyesült Államok amellett, hogy gazdaságilag is egy hanyatló nagyhatalom képét mutatja, az amerikai hírszerző ügynökségekkel kapcsolatban kirobbant botrányok is ezt mutatják.

Alig fél éve annak, hogy a CIA igazgatói széke körül folytatott hatalmi harcokban szünet állt be. John Brennan kinevezésének idejére pedig Amerika az utóbbi évek arrogáns terjeszkedése során szerzett gyarmatok jó részét elveszítette.

Miközben a nyugaton fejek hullottak és egymást taposták a jó előmenetelű karrieristák, az észak-afrikai országokban végzett felforgatásra ellenforradalom következett. Líbia darabokra szakadt, Egyiptomban ellenforradalmi puccs zajlott le, miután nem sikerült megszilárdítani az IMF-hiteles "iszlám" kormányzatot. A Gazprom bevásárolta magát a Mexikói-öbölbe, az arab országok egymást között osztják fel a nyugati olajipar fennmaradó részét. Az EU "Keleti Partnerségébe" bevonni szándékozott országok közül pedig többek egyetlen hátra arccal tagadták meg az uniós csatlakozást, majd szándékukat fejezték ki az orosz-kazah-fehérorosz vámunióba történő belépésre.

A hanyatló nagyhatalmaknak sajátossága, hogy a korrupció, az egyéni érdekek ütközése a központi irányítást olya mértékben hátráltatja, hogy az már az alapvető működéseket is veszélyezteti. Most, hogy a haditengerészetet is elérte a változás hulláma, itt az ideje, hogy Amerika a Földközi-tengert is elveszítse. Ez már csak idő kérdése; ahogy Kerry visszavonulót fújt Kelet-Európából, a korrupt altengernagy helyére kinevezett új vezető is majd "óvatosabb lesz" az amerikai flotta mediterrán jelenléte kapcsán - meg fogja tenni, mert nem tehet mást.

Molnár István


A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://amagyaroldal.hu/dokumentumok/kepeim/7iran%20pr.jpg”.

süti beállítások módosítása