Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az egyenleghamisítást a törvény bünteti.

2013. november 06. - Andre Lowoa

Sohasem tanuljuk meg azt a tolvajnyelvet, amelyet a csaló bankárok fejlesztettek ki, s amely segítségével nemcsak az állampolgárokat, hanem az adóhatóságot, az állami felügyeleti szerveket, valamint az érdekvédelmi szervezeteket is képesek voltak átverni.

A deviza alapú hitel nem egy „hibás termék", hanem egy csalárd befektetési termék, amelyet kölcsönnek tüntettek fel, illetve annak álcáztak. Bán Károly, a Magyar Hírlap újságírója és Menyhért Péter, egy kifosztott devizahiteles tetten érte a csalókat.

A bomba még mindig nem robbant fel, s hogy felrobbanhasson, ahhoz az kell, hogy minél többen megismerjék az igazságot.Ezt a félelmet csak a nyilvánosság ereje és az igazság megismerése orvosolhatja, hogy végre is valami érdemi történne a kifosztott milliók valóságos és nem csupán virtuális "megmentése" érdekében.

https://www.youtube.com/watch?v=Ffg048uWaLs


süti beállítások módosítása