Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Itt az új ZIL!

2013. november 03. - Andre Lowoa
zil1
Az orosz hadsereg belátható időn belül rendszerbe fogja állítani. A terepjáró és a páncélozott csapatszállító közé besorolható jármű hasznos eszköznek bizonyulhat, ám még nem minden részlete ismert.
A páncélzat igen nagy szerephez jut. A jármű kialakításával, így például a döntött páncéllemezekkel és a hatalmas ráccsal pedig inkább hasonlít a jóval nehezebb és egyben nagyobb Mine-Resistant Ambush Protected (MRAP) eszközökhöz. Az út menti aknák elleni védelem nyilván itt is kiemelt szempont.A 10 férőhely kialakítása arra utal, hogy valóban inkább csapatszállítóról, mintsem egyszerűen katonai terepjáróról van szó.

zil2

A jármű meghajtásáról egy 185 féklóerőt felmutató dízelmotor gondoskodik, ehhez ötsebességes manuális váltó, valamint négykerék-meghajtás társul. A futómű a külsővel ellentétben hagyományos alkatrészekre épül, ám a dizájn az illetékesek szerint modern 3D-tervezéssel készült, kialakításával pedig félelmet hivatott kelteni a potenciális ellenfelekben.

zil3

Természetesen több eltérő változat is készült a koncepcióból, ebből néhányat polgári alkalmazásra szánnak.

 

süti beállítások módosítása