Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Elkezdődött a Jobbik kampánya

2013. november 02. - Andre Lowoa

Új szelek fújnak a négy évvel ezelőttihez képest a Jobbiknak hazudott párt háza táján.

Míg négy éve ilyenkor masírozott a Magyar Gárda mindenhol, ahol a semmirekellő cigányok rontották a hangulatot, addig most ilyen cselekményeknek se híre se hamva. Vona is megjelent akkor még mindenütt, ahová küldték főnökei Szabó Gábor (Szaszi) és a zsidó Szegedi Csanád. Négy éve a sajtó tele volt cigányok ellen fellépő jobbikos és gárdista tömegekről írt cikkekkel, azonban most még ha nagyítóval keresnénk sem találnánk ilyet vagy ehhez hasonlót. Pedig alig négy éve volt a sajóbábonyi kis polgárháború is, amely jól hozott a konyhára, pontosabban az urnákba szavazatokat a Jobbiknak 2010 tavaszán. Kevés az olyan párt, ami ilyen nagyot fordult ennyire kevés idő alatt. Elfordultak azoktól, akik bejuttatták őket, értjük ezalatt a szavazókat és a párt aktivistáit is.

Míg korábban a cigányok által fenyegetett tömegekre fektették a hangsúlyt és cigányoztak éjjel és nappal, most határozottan eltávolodtak ezektől az emberektől és néha vartyognak valamit arról, hogy a közbiztonságot meg kell erősíteni. A jobbikosok és vezetőik a cigánysort messzire elkerülik már.

A legutóbbi olaszliszkai megemlékezésen, ahol Szögi Lajosra a cigányok által agyonvert tanárra emlékeztek, mindössze 30 ember jelent meg. Egy rajnyi szedett-vetett jobbikpárti gárdista és a Jobbikot Borodban vezető zsidópárti-csanádista jobbikos mini csapat.

 


A jobbikos „ tömeg” Olaszliszkán 2013

Most a szeptemberre tervezett devizahiteles demonstrációt átcsúsztatva október 23-án ünnepelt, demonstrált a busszal Budapestre szállított Jobbik. Vona minden idők legnagyobb felvonulására készült, de a buszok segítségével is csak maximum 3000 főt szedett össze. Azonban már az új szavazórétegre építve a mikrofonjaikhoz vezették Léhmann György devizahitelek ellen harcoló ügyvédet és Tatár Józsefet az Otthonvédelmi Tanács szóvivőjét azért, hogy megnyerjék céljaiknak a kisemmizettek tömegét a következő választásra. Mindenre van a képükön bőr. Négy éve a cigányok által most pedig a hitelek által megnyomorítottak szavazata a cél. A valódi cél azonban nekik a parlamenti szék és a zsíros pénzek.

Az egyetemeken is nyomulnak mostanában a jobbikos pondrók, ahol kellően meg akarják hülyíteni a hallgatók tömegét, hogy tavasszal az egyetemek is szavazatgyártó ezreket adjanak mögéjük.

És persze a nagy kongresszus, ami éppen a hétvégén zajlott.

Vona természetesen miniszterelnöknek lett jelölve és beszélt a dadogós arról, ami természetesen nem igaz, csak megvezeti azokat, akik még hisznek a jobbikos hazudozásnak.

Vona valamiféle szabadságharcról beszélt, amiben a Jobbik vállalja egyedül a történelmi jogfolytonosságot, hogy "mindannyian Attila unokái vagyunk". Persze Vona csak arról feledkezett meg, hogy jó néhányan Izrael unokái, mint Csanád testvérük és még néhányan, akik ott álltak a kongresszuson mellette. Persze nem beszélt hazug módon az alapszervezetek, szervezetek eltűnéséről. A ködbe vesző megyékről és a négy évvel ezelőtti jelöltek jelentős részének eltűnéséről és eltüntetéséről sem.


Az első sor: Novák a ripacs, aki családi vállalkozást csinált a Jobbikból, Gyüre a szabolcsi karrierista, Vona és mellette a zsidó Morvai, majd Szaszi az igazi vezető, Murányi a kirakat 56-os és Farkas az IT vezér

És Szaszi, azaz Szabó Gábor kiállt a nagyközönség elé és bejelentette, hogy nem lesz képviselő-jelölt. Marad a párt igazi vezetője, aki szürke eminenciásként hátulról irányítja a folyamatokat. Meg Csanád híveként mit is tehetne? Főleg azután, hogy a húgocskája közel egy millát keresett havonta Szegedi brüsszeli titkáraként. Az üzletnek azonban mennie kell tovább és az a legjobb, ha valaki irányítja ezt szakszerűen, mint Szaszi.

És a Jobbik langyosítója Balczó Zolika is megszólalt és hála Istennek igazat mondott.

Hangsúlyozta: a Jobbik nem antiszemita párt, a jelzőt hiába aggatják rájuk. „Nem, nem vállaljuk, mindig fogunk ellene küzdeni” – mondta. A Jobbik „empatikus a zsidóság vészkorszakbeli áldozatai iránt” (Az empátia az embernek az a képessége, hogy egy másik ember szempontját felfogni és megérteni képes. Másképpen az empátia azon képesség, amely lehetővé teszi, hogy átéljük mások érzelmeit.)


A régiek újra szeletelik a tortát, természetesen maguknak

Egy szóval a szombatot meg nem sértve lándzsát tört a zsidók mellett, valószínűleg hízelegve Szegedinek és fajtársainak még akkor is, ha nem is volt jelen az egykori nagy vezető zsinagógabeli elfoglaltságai miatt. Az biztos, hogy az ilyen kijelentés nem tűri a náci gyanúsakat a pártban. A zsidó kártya ezennel kifújt.

Pongrátz Gergelyről elnevezett érdemkeresztet is kiosztották. Sajnos egy köpönyegforgató és gárdistákat eláruló huszonhatodik gárda főkapitány és az önmagát a Jobbikkal megvezető Szaniszló Ferenc kapta ezt. Kár, hogy ilyen ember a magyarokat elárulókkal fog össze. Őszintén sajnáljuk.

Közben már saját berkeikben zsidó módon nácinak titulált tagjaikat háttérbe tolják és kiszelektálják. Jó előre megtisztítják a pártot, nehogy megint valami borsodi történet kerekedjen ki a következő ciklusban. Hol van már Endrésik és a borsodiak? Lenhardt és zsidóellenes harca? És itt vannak az új kiesők a kegyvesztettek. Rubi Gergő, Zagyva, vagy a Gyüre-féle szabolcsi ámokfutás miatt eltüntetett szabolcsiak. Nem látnak mást, mint olyanokat, akik jó katonaként és képviselő jelöltként bejuttatja majd őket, persze listán a kényelmes székbe, ha még lesz szék a kisebbre szabott parlamentben. De lehet, hogy nem kell majd a plakátjaikon leírt jövőt megállítani, hiszen nem lesz jövőjük egyáltalán. Tavasszal pedig sok minden kiderül majd róluk valószínűleg, a Fidesz, az Mszp, Csanád, Magyar Hajnal és a kirúgottak tömegei sem fogják kímélni az információkat róluk.

Szabó Gábor

süti beállítások módosítása