Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Október 31-én leáll a Volksbank informatikai rendszere

2013. október 29. - Andre Lowoa

Október 31-én leáll a Volksbank informatikai rendszere: csütörtökön este hattól 20 óráig nem lesznek elérhetők a pénzintézet internetes banki szolgáltatásai, a honlap pedig este héttől 21 óráig nem fog üzemelni.

A karbantartás oka, hogy a Magyarországi Volksbank Zrt. 2013. november 1-től Sberbank Magyarország Zrt. néven működik tovább. Emiatt a pénzintézet az ügyfelek bankkártyáit is lecseréli: az új kártyákat postai úton kézbesíti. Az új Sberbankos kártyákat az ügyfelek a jelenlegi PIN kódjukkal tudják majd aktiválni, a kártyacserét a bank díjmentesen végzi.
Az orosz Sberbank alig vette meg tavaly a Volksbankot, 2012. december elején rögvest bezárt a 62 magyarországi kirendeltségből 11 alacsony kihasználtságú bankfiókot. Akkor a lépést a piaci igények jobb kiszolgálásával indokolta hivatalosan a bankvezetés. Mint ismeretes, a Sberbank még a múlt év elején vásárolta meg az osztrák Volksbank Internationalt 505 milliárd euróért, s az eredeti menetrend szerint csak 12 hónapig használhatta volna a Volksbankos márkanevet. A mostani névváltás után a következő lépés várhatóan a fiókok átfazonírozása lesz majd. A orosz Sberbank vezetése eredetileg azt tervezte, hogy három-öt évben belül legalább öt százalékos piaci részesedést fog elérni hazánkban, és a lakossági piac meghatározó bankjává fog válni.

(HVG)

süti beállítások módosítása