Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Újabb gyermektolvaj cigányok!

2013. október 27. - Andre Lowoa

Görögországban letartóztattak egy cigány párt, akik egy két hónapos fiúgyermek születési bizonyítványának kiállítását igényelték. Az önkormányzat munkatársainak a gyermek papírjainak hiánya keltette föl gyanúját és a rendőrséghez fordultak. A cigányok először azt állították, hogy az újszülött az ő gyermekük, azonban később kiderült, hogy hazudtak. A hatóságok DNS-teszt elvégzését rendelték el.

Ez a második ilyen eset Görögországban. Mint hírt adtunk róla, a görög rendőrség október 16-án talált egy szőke, fehér bőrű, 4-5 éves gyermeket egy cigánytáborban. A DNS vizsgálat kimutatta, hogy a megnevezett szülők nincsenek vérrokoni kapcsolatban a gyerekkel. A cigány pár ellen eljárás indult gyerekrablás vádjával.

Sajnos megszaporodtak a hasonló esetek. Ahogy korábban megírtuk, az írországi rendőrség elvett egy hétéves fehér bőrű, szőke hajú kislányt egy cigány pártól Dublinban. A cigányok azt állítják, hogy a kislány az övék, de a rendőrség erre nézve nem talált bizonyítékot a dublini kórházak feljegyzéseiben. A kislány jelenleg egy állami intézetben van.

A hír kapcsán meg kell említenünk egy soros bimbóin nevelkedett zsidót, aki ma az Európa Tanács emberi jogi biztosa. Nils Muiznieks kikelt az európai sajtó ellen, mert szerinte „széleskörű cigányellenes hangulatot szítanak.” Szerinte a felelőtlen sajtó hamis híreket terjeszt a cigányokról.

„Azon tény ellenére, hogy a cigányok nem hajlamosak jobban a bűnözésre, mint akárki más, a sajtó által állandó jelleggel felfedett etnikai hovatartozás alátámasztja azokat a híreszteléseket, hogy a cigányok természetüknél fogva többet bűnöznek. Ez nem csak hamis, de veszélyes is, mivel ronthatja az amúgy sem rózsás hangulatot a cigányok és Európa többségi népessége között” – fogalmazott ez a bolond zsidó!

Ez a barom szerint a cigányok nem hajlamosak jobban a bűnözésre, mint akárki más. Csak egyetlen dolgot nem tud megmagyarázni! Európa börtöneiben raboskodók túlnyomó többsége miért cigány?

Pécsi Hajnalka




Gyermektolvaj cigányok Irországban is!


Az írországi rendőrség elvett egy hétéves szőke hajú kislányt egy cigány pártól Dublinban, mert csak rá kell nézni a fehér bőrű, szőke kislányra, hogy kiderüljön, hogy a cigányoknak nem lehet semmi közük hozzá. A cigányok azt állítják, hogy a kislány az övék, de a rendőrség erre nézve nem talált bizonyítékot a dublini kórházak feljegyzéseiben. A kislány jelenleg egy állami intézetben van.

Hasonló eset történt nem olyan régen Görögországban is, ahol egy szőke kislányt talált a rendőrség egy cigány-putriban, amikor razziát tartott. A DNS vizsgálat kimutatta, hogy a megnevezett szülők nincsenek vérrokoni kapcsolatban a gyerekkel. A cigány pár ellen eljárás indult gyerekrablás vádjával.

Pécsi Hajnalka


süti beállítások módosítása