Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Járókelők fogták el az idős nénit megtámadó “fiatalt”

2013. október 20. - Andre Lowoa

Fényes nappal “öregezés” – Idős nénit rántott a földre a “tini” táskatolvaj, – vagyis inkább a fiatal rabló gazember

A 14 éves tolvajt a járókelők kapták el.

A Soproni Rendőrkapitányságra pénteken, a délelőtti órákban érkezett bejelentés, mely szerint egy fiút tartóztattak fel, aki egy idős hölgy táskáját próbálta meg elrabolni.

A 14 éves hegykői fiatal, egy 73 éves nénit hátulról a földre rántott, majd rövid dulakodást követően elvette a sértett válltáskáját és elfutott vele. A járókelők még a közelben feltartóztatták.

A fiatalkorú gyanúsítottat a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. (Hír24-Győr)

Bal-rad komm : Természetesen a híradás nem szól az elkövető származásáról, – sebaj! A módszerek mindig árulkodnak, és ezekből már mindenki tudja, amit tudnia kell.

Ez az eset nem kevés figyelmeztetéssel bír; – nevezetesen arról; könnyen fordulhat a kocka, – és egy kis összefogással, nem a fiatal rabló brigantik lesznek a többségben a gyengébb idős magyarokkal szemben.

Gratulálunk az igazságszolgáltatásnak segítő önkénteseknek! – Na, meg aztán, ha “szegény fiatalt” idő előtt kiengednék, – minden önkéntes tudni fogja, hogy ezt a gyereket, na meg a családját és rokonait kell szemmel tartani…

süti beállítások módosítása